Světelné meče v Angry Birds? Rovio láká na Star Wars díl

5

Finským vývojářům z firmy Rovio nestačí, že jejich naštvaní ptáci se už tři roky drží na čele žebříku popularity mezi mobilními hrami. Stále připravují všemožná vylepšení a nové verze hry. V té nejnovější by si to Angry Birds s nepřáteli měli rozdat s pomocí světelných mečů ve stylu kultovních Star Wars.

Teprve minulý týden jsme se od studia Rovio dočkali nové hry s názvem Bad Piggies a už pro nás tito pilní Finové chystají další překvapení. Rovio spustilo webovou stránku, na které je umístěn obrázek s motivem jednoho z naštvaných ptáků. Ten je zahalený ve známé kápi rytíře Jedi, pocházejícího ze Star Wars, jedné z nejpopulárnějších filmových ság všech dob, pod kterou je podepsán slavný režisér George Lucas. Kromě samotné kápi ještě v ruce drží světelný meč. Studio zatím žádné další informace nezveřejnilo. K obrázku je připojen pouze nicneříkající popis ze kterého je patrné pouze to, že se ve světě Angry Birds můžeme těšit na další novinky.

Tip: přečtěte si také článek - Rovio vypouští svou novou hru: Bad Piggies

Rovio současně láká i na akci pořádanou na v americkém New Yorku na náměstí Times Square. Akce se uskuteční už zítra, tedy v pondělí 8. října v 10 hodin dopoledne tamního času. Vypadá to, že nový díl Angry Birds s tématikou hvězdných válek bude představen právě tady. Během zítřka vám tedy přineseme veškeré novinky, které budou představeny. Těšíte se?

Zdroje: angrybirds.tumblr.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
kk
Není to rytíř Jedi ale Mr.Yoda :DDDDDD
terarmot
Beztak to bude něco jako fruit ninja
Meli
Pořád nic?:-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze