Rovio vypouští svou novou hru: Bad Piggies

13

Přesně podle slibů dnes uvolňuje herní studio Rovio svůj další výtvor z univerza šílených ptáků. Bad Piggies se tentokrát soustředí na ta prohnané prasátka, kteří v sobě objeví kutilské schopností a rozhodnou se dostat se pryč za každou cenu.

Hratelnost se tentokrát podstatně liší od předchozích dílů série Angry Birds. Kromě toho, že budete ovládat samotná prasátka je vaším úkolem především postavit ultimátní létací stroj a dostat jej společně s posádkou do bezpečí konce úrovně.

Editor nabízí nezpočet kombinací a vychytávek, takže se vyřádí doslova každý, všechny úrovně navíc schovávají nástrahy a překážky, takže musíte dávat pozor při sestavování svého uměleckého díla. Na vše platí reálné fyzikální zákony, takže se nedivte, když půjdete po neúspěšném šroubování střemhlav dolů.

Hra prozatím nabízí 60 úrovní. V případě, že dosáhnete tří zlatých hvězdiček u všech levelů se vám dokonce odemkne dalších 30 bonusových. Samozřejmostí jsou bonusy a sandboxové úrovně pro otestování vašich kutilských dovedností.

Bad Piggies jsou ke stažení právě teď, a to jak zadarmo pro Android, tak pro iPhone (0,99 centů) a iPad (2,99 dolary). Vývojáři potvrdili, že se hry dočkáme také pro Windows Phone a Windows 8.

Zdroje: fonearena.com

Diskuze ke článku
Johnny
To vypadá suprově :D
Vojta
Bude to i pro Windows ?
black-screen
2,99€ na ipad??a iphone 0,99€ :D...android zadarmo a este aj HD ver.
Jakub
A na Nokia Belle sa zase nezišlo. :-/

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze