Supervýkonné Realme GT 2 Pro poodhaleno. Víme, kdy jej výrobce konečně představí

Supervýkonné Realme GT 2 Pro poodhaleno. Víme, kdy jej výrobce konečně představí
Fotografie: Michal Pavlíček, mobilenet.cz
  • Realme (ne)představilo novou řadu GT 2 Pro
  • Důraz je kladen na šetrnost k životnímu prostředí
  • Výrobce také vylepšil například antény
  • Finální představení proběhne 4. ledna 2022

Realme na tiskové konferenci nastínilo informace o chystané řadě GT 2, ačkoliv se očekávalo kompletní představení vlajkové lodi. Dle výrobce má jít o vůbec nejlepší vlajkovou loď, kterou ve své historii představil. Pojďme se tedy společně podívat na to, zda se Realme konečně pustí do soupeření s těmi skutečně nejlepšími.

Realme GT 2 Pro

Výrobce se zaměřil na udržitelnost materiálů nejen na telefonu, ale i samotného prodejního balení. Realme GT 2 Pro se vyznačuje minimalistickým designem a jeho vzhled je inspirovaný papírem. „Paper Tech Master Design“ vytvořil renomovaný japonský designér Naoto Fukasawa. Dle výrobce jde o vůbec první telefon na světě, který využívá materiály na biologické bázi. Za zmínku stojí také výrazný pokles použití plastů v prodejním balení. U minulé generace byla krabička z 21,7 % plastová, tentokrát je podíl plastových materiálů jen 0,3 %.

Realme GT 2 Pro

U Realme GT 2 Pro došlo také k výraznému zlepšení v oblasti NFC. Do horní části telefonu jsou integrovány dvě celulární antény, čímž se oblast snímání zvětšila o 500 % a zvýšila vzdálenost o 20 %. Ve výsledku je tak s mobilem mnohem snazší cokoliv přijímat skrze NFC a Bluetooth, stejně tak se s ním bude pohodlněji platit.

Realme se tentokrát rozhodlo pro skutečně atypickou taktiku a vlajkovou loď představuje postupně. Doposud jsme se tak ještě dozvěděli, respektive došlo k potvrzení dřívějších spekulací, že model GT 2 Pro bude vybaven novým procesorem Snapdragon 8 Gen1.

Celá řada Realme GT 2, počet nových modelů prozatím nebyl blíže specifikován, bude představena, doufejme již kompletně, 4. ledna 2022 ve 12:30 hodin středoevropského času. Potvrzený je zatím již zmíněný model Realme GT 2 Pro, který by měl stanout vůbec nejvýše v očekávané řadě.

tisková zpráva
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze