Nokii 7 Plus to sekne, naznačuje nový snímek

3× aktualizováno
10
Nokii 7 Plus to sekne, naznačuje nový snímek
  • V benchmarku Geekbench se objevila doposud nepředstavená Nokia 7 Plus
  • Pilířem výbavy má být procesor Snapdragon 660
  • Dostane se na duální fotoaparát či velký displej

Aktualizováno 23. 2. 2018

Pár dní před tiskovou konferencí vrcholí úniky i o Nokii 7 Plus. Čekání si můžeme zkrátit dalšími několika obrázky, kde si chystanou novinku můžeme prohlédnout v bílé a hnědé verzi.

Nokia 7 Plus

Aktualizováno 16. 2. 2018

Pouhý den po tiskových snímcích se můžeme na Nokii 7 Plus podívat na vcelku kvalitní živé fotografii. Ta odhaluje velký displej a krycí sklíčko s mírným zaoblením. Novince to tedy náramně sluší. Další informace prozatím zůstávají pod rouškou tajemna.

Nokia 7 Plus

Aktualizováno 15. 2. 2018

Příchod Nokie 7 Plus je již velmi blízko, neboť aktuálně uniká na oficiálních renderech v bílé a hnědé variantě. Chystaný telefon bude zařazen do programu Android One. Představení by mohlo proběhnout již koncem měsíce na veletrhu MWC 2018.

Nokia 7 Plus

Aktualizováno 5. 2. 2018

Nokia 7 Plus by dle nejnovějších informací měla být prvním telefonem výrobce, který nabídne displej s poměrem stran 18:9 a úhlopříčkou kolem 6 palců. O ochranu se bude starat sklíčko Gorilla Glass, zatímco zadní strana bude hliníková. Nasazen bude duální fotoaparát (12 + 13 megapixelů) s možností dvojnásobného zoomu. Poslední nové informace umiňují USB-C konektor nebo 64GB interní paměť.

Nokia 7 Plus

Původní informace z 29. 1. 2018

Portfólio značky Nokia se letos bude dle všech informací utěšeně rozrůstat. Další doposud nepředstavený telefon se objevil v benchmarku Geekbench. Má se jednat o Nokii 7 Plus, která by mohla přímo navazovat na Nokii 7, ale oproti ní bychom se s verzí Plus mohli setkat i na globálním trhu.

Nokia 7 Plus

Výbava Nokie 7 by měla stát na velmi solidním procesoru Snapdragon 660 a 4GB operační paměti. Jde o kombinaci, která přesně pasuje do poctivé střední třídy. Benchmark dále odhalil nasazení Androidu 8.0 Oreo, což ovšem není nijak velké překvapení. Nokia na aktuálnost softwaru alespoň vcelku dbá. K představení by mohlo dojít již za měsíc na veletrhu MWC 2018 v Barceloně.

Zdroj: browser.geekbench.com, gsmarena.com, tieba.baidu.com, twitter.com, vtechgraphy.com, nokiapoweruser.com

Diskuze ke článku
Roman Matúš Labuš
Roman Matúš Labuš
Naposledy upraveno: 29. 1. 2018 15:08
Tie hnusné rámčeky moc tomu nepomôžu...
Martin P.
Vzhledem k tomu, že na trhu v ČR stále ještě není N6 modelové řada 2018 je to dost předčasné.
chuck
Na procak sere pes, ale co foťák?
shd
Ramik nie je az taky velky. Dole su HW tlacitka. To co je vidno vyssie je ikonka pre fotak a pre historiu hovorov a nie su to SW tlacitka na ovladanie, ktore byvaju na liste. Z fotky to nie je moc vidno, skus si pozriet video na youtube. HW tlacitka su pre mna stale velke plus oproti SW.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze