Store Companion umožňuje prohlížení aplikací pro Windows 8

Nesourodost Windows Store a Windows Phone Store je mnohdy ubíjející a hledání stejných aplikací ve dvou obchodech je snad ještě horší. Nicméně, díky aplikaci Store Companion nyní můžete prohlížet Windows Store i na Windows Phone, což je vše co můžete dělat, protože vzdálená instalace není funkční.

Aplikace Store Companion umožňuje prohlížet si obchod s aplikacemi pro Windows 8, Windows Store, i na Windows Phone. Najdete zde snímky z aplikací, hodnocení a samozřejmě popis. Rovněž je dostupná informace o tom, zda je aplikace zdarma, či si za ni musíte zaplatit.

Nalezenou aplikaci můžete sdílet pomocí NFC, nebo můžete poslat odkaz pomocí zpráv. Dále je možné sdílet status o aplikaci na sociálních sítích, což je zajímavá, ač pro běžné uživatele nepříliš užitečná funkce. Aplikace samotná nemá příliš možností nastavení, ale to je dáno její jednoduchostí. Máte možnost si nastavit počet aplikací, které se budou zobrazovat v historii, taktéž je možnost si historii smazat.

Rychlost aplikace je dostačující, žádné velké prodlevy, ale za příkladné bych to nepovažoval. Určitě bych uvítal možnost vzdálené instalace, ale myslím, že toto nebude chyba vývojáře, nýbrž samotných Windows. Potěší fakt, že aplikace je zdarma, ale za cenu dosti otravné reklamy. Za 41,99 Kč si můžete však reklamy odstranit a je na každém uživateli, zda tuto možnost využije.

Stáhnout Store Companion

Zdroje: windowsphone.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze