Špičkoý Oppo Find také v černé barvě, na trhy dorazí v dubnu

5

Model Find 5 patří mezi nejvýkonnější smartphony současnosti, a také představuje jasného černého koně mezi předními výrobci mobilního trhu. Přístroj byl doposud představen jen pro vyvolené světové trhy a pouze v bílé barvě. To se však brzy změní. Od dubna se totiž má objevit i černá varianta.

Oppo Find 5 má všechny specifikace a předpoklady k tomu být špičkovým smartphonem. Nechybí čtyřjádrový procesor, 2 GB operační paměti, pětipalcový FullHD displej, 13 Mpx foťák či stylové polykarbonátové unibody tělo. Jediné, co prozatím nebylo k mání, je výběr z několika barevných verzí. Od prvního dubna by se však v Číně měla objevit vedle bílé také černá varianta.

A té to bezesporu sluší. Na rozdíl od levněji vypadající bílé má černá šarm a vypadá hodnotně, přidává tak celkové vizáži velmi elegantní dojem a opticky telefon zmenšuje. Cena prozatím nebyla odhalena, existuje však velká pravděpodobnost, že bude podobná, ne-li stejná, jako v případě originálu.

TIP: Přečtěte si více o zařízení Oppo Find 5.

Od dubna bude černá varianta dostupná pouze v Číně, zcela jistě se ale potom přesune do USA, Francie, Británie, Německa a dalších evropských zemí, kde se objevila bílá verze. Doufejme, že se časem přesune i k nám.

Zdroje: gsminsider.com

Diskuze ke článku
Tomáš
Kedy presne sa dostane lebo cca 400€ za taketo delo je super ! a neviete či pride aj na Slovensko ? :) Ale myslim že hej ked do ČR dorazí ... :)
Nobodyknows
Menší chybička v nadpisu: Špičkový by to mělo být.
Jakub
A ak nedorazí, stale existuje Ebay :)
jdr79
Taky se mi hodně líbí a Bluray přehrávače firmy Oppo mají můj velký respekt, ale bohužel se obávám, že kvalita tohoto telefonu bude jako nadpis článku o něm...

http://www.androidpolice.com/2013/02/20/oppo-find-5-review-not-perfect-but-you-should-probably-pay-attention-to-it-anyway/

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze