Spekulace: Samsung možná chystá levnější Note II a 13,3" tablet

5

Na internetu se začalo spekulovat o nových zařízeních, které by Samsung mohl chystat na příští rok. Mohli bychom se dočkat třeba levnější varianty oblíbeného modelu Galaxy Note II.

Samsung logo

Nejzajímavěji ze všech spekulací se jeví možný příchod malé verze Samsungu Galaxy Note II. Zmenšená verze by zřejmě přišla o S Pen a změnou by prošel také displej. Nedostalo by se na technologii AMOLED, která by byla nahrazena LCD panelem. Prozatím jde ale jen o domněnky a neví se ani, kolik by taková malá verze Notu II mohla stát.

Jihokorejský výrobce se pravděpodobně chystá posílit svou pozici na poli tabletů. Portfolio by mohl rozšířit obr s 13,3 palcovým displejem, ke kterému by bylo možné připojit plnohodnotnou klávesnici. Samsung by tak přímo útočil na řadu Transformer od Asusu. Připojitelná klávesnice by měla být i samostatně dokoupitelná. Obří tablet by měl běžet na operačním systému Android.

Poslední spekulace se točí kolem záhadného „Projectu J“. Údajně by mělo jít o tajný název plánované vlajkové lodi Galaxy S IV, k jejímuž představení má dojít ke konci dubna 2013.

Myslíte si, že se spekulace potvrdí a my se v první polovině roku 2013 dočkáme malého Galaxy Note II, obřího tabletu s klávesnicí a čtvrté generace řady Galaxy S?

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
Tomáš
Zmenšená verze a bez S Penu? To už ale nemá nic společného s Notem II, vždyt to jsou 2 hlavní aspekty, díky kterým je vyjímečný. :-)
WTF
Chápal bych levnější variantu např. 2 jádra místo 4 nebo1gb ram místo 2gb ale zmenšit displej a zrušit S pen?
To buď někdo hodně šlápnul vedle nebo je to kachna.
ico
bes S Penu to ale už nebude patriť do produktovej rady Note iba že by Samsung chystal nejaky prevrat v modelovych označeniach čo by nebol dobry krok... S IV je pre mna osobne nezaujimava... a 13 palcovy tablet s klavesnicou konštrukcia viacmenej plnohodnotneho notebooku este sa uvidi aky bude HW ale dobry krok si myslim
Refael
Hlavně, aby ten 13" tablet podporoval 3G a měl i FullHD displej. 3G kvůli tomu, když Asus není schopen do žádného ze svých Transformerů dodat tento modul.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze