Samsung Galaxy Note II v nových barvách. Přibude červená a hnědá

2

Tabletofon Samsung Galaxy Note II se těší u uživatelů značné oblibě, čehož si je samozřejmě vědom i sám výrobce. V letošním roce proto zřejmě plánuje nové barevné varianty tohoto obřího modelu.

Jihokorejskému Samsungu se nebývale daří a nejúspěšnějšími modely roku nedávno uplynulého byly Galaxy S III a Galaxy Note II. Druhý jmenovaný se začal prodávat až na podzim a stal se přímým následovníkem předloňského Notu. Prodejní čísla zároveň poukazují na to, že zákazníkům velké telefony nijak nevadí. Galaxy Note II totiž nabízí 5,5 palcový HD displej. Jeho oblibu zvyšuje také praktický S Pen a spoustu doplňkových funkcí k němu vázaných.

Aktuálně dostupné barevné varianty

Doposud jste si Note II mohli pořídit ve dvou barevných variacích. Šlo o sněhově bílou (Ceramic White) a také šedivou variantu (Titan Gray). Značný úspěch však Samsung hodlá ještě podpořit dalšími barevnými variantami. Před pár dny se spekulovalo o černé variantě, ale později se ukázalo, že šlo pouze o přání jednoho fanouška. Nyní však unikla fotografie hnědé a červené barevné variace. V podobných odstínech je k dispozici na vybraných trzích rovněž Galaxy S III.

Samsung Galaxy Note II v hnědé a červené variantě

Prozatím není nic potvrzeno, pokud ale Samsung plánuje nové barevné varianty, jistě se jich dočkáme na jednom ze dvou blížících se veletrhů.

Technické parametry Samsung Galaxy Note II

Kompletní specifikace
Konstrukce151,1 × 80,5 × 9,4 mm, 180 g, konstrukce: klasická, odolnost: ne
DisplejSuper AMOLED, 5,5" (1 280 × 720 px)
Fotoaparát8 Mpx (3 264 × 2 448), LED dioda, autofocus, video: 1 920 × 1 080 px, 30 FPS
ChipsetSamsung Exynos 4 Quad, CPU: 4×1,6 GHz, GPU: ARM Mali-400 MP
PaměťRAM: 2 GB, vnitřní paměť: 64 GB / 32 GB / 16 GB, paměťové karty: microSD
Datové funkce5G: ?, LTE: ne, Wi-Fi: 802.11a/b/g/n, Bluetooth: 4.0, NFC: ano
Operační systémAndroid 4.4
Akumulátor3 100 mAh, bezdrátové nabíjení: ?, doba nabíjení: 2:28 hodin
Dostupnostříjen 2012,

Zdroje: slashgear.com