Sony Xperia P v růžové barvě - živé fotografie (aktualizováno)

2

Japonský výrobce Sony se rozhodl svůj populární komunikátor Xperia P co nejvíce přiblížit ještě širšímu spektru potencionálních zákazníků. Telefon totiž v brzké době uvede na trh také ve slušivém růžovém kabátku.

Nové fotografie - aktualizováno 16.7.2012

Server e-price zveřejnil množství kvalitních živých fotografií růžové varianty Xperie P. Kromě těchto fotek na svých stránkách ukázal i fotografie, na kterých je růžová Xperia P ve společnosti dalších růžových telefonů, a to konkrétně Sony Ericssonu Xperia arc a také Nokie Lumia 800. Další telefony po jejím boku jsou pak ještě červená varianta Xperie P a nakonec i červená Xperia ion. Xperia P v růžové barvě se prozatím začíná prodávat pouze na Tchaj-wanu. Doufejme, že ji Sony co nejdříve nabídne i na ostatních trzích, kde působí, včetně České republiky.

Původní informace z 12.7.2012

Sony Xperia P - fotografie z recenze

TIP! Recenze Sony Xperia P – Nejlepší Xperia posledních let

Smartphone Xperia P je nejen mezi zákazníky v tuzemsku přijímán docela pozitivně. Až na absenci slotu pro paměťové karty disponuje prakticky všemi vlastnostmi, které by měl správný chytrý telefon v tomto roce nabídnout. Namátkou zmiňme třeba nejjasnější displej na trhu s úhlopříčkou 4 palce, rozlišením qHD (960×540 pixelů), technologií WhiteMagic a výbornými pozorovacími úhly, výkonný dvoujádrový procesor se samostatným grafickým čipem, 8 Mpx fotoaparát s více než dobrými výsledky, kovovu unibody konstrukci z hliníku, či třeba v neposlední řadě integrovaný čip NFC.

Sony Xperia P již brzy naplno potěší také mnoho zákaznic

Můžeme tedy bez okolků říci, že Xperia P je docela úspěšným telefonem. Doteď ale byla k sehnání ve třech barevných provedeních, a to v konzervativní černé, poněkud líbivější stříbrné a také v červené variantě. Tento výběr většině zákazníků nejspíše plně postačuje. Sony se ale rozhodlo, že jej obohatí ještě o jednu barevnou variantu, která potěší hlavně něžnější pohlaví. Xperii P totiž bude prodávat také v růžové verzi. Zatím bohužel není jasné, jak tomu bude s dostupností růžové varianty na globálním trhu, její první fotografie se totiž objevily na asijském webu Weibo event. Přesto ale doufáme, že za nějaký čas se růžová Xperia P snad objeví i v nabídce českých obchodů.

Co vy na to dámy, líbil by se vám telefon se vzhledem Xperie P v růžové barvě?

Technické parametry Sony Xperia P

Kompletní specifikace
Konstrukce122 × 59,5 × 10,5 mm, 120 g, konstrukce: klasická, odolnost: ne
DisplejTFT TN, 4" (960 × 540 px)
Fotoaparát8 Mpx (3 264 × 2 448), LED dioda, autofocus, video: 1 920 × 1 080 px, 30 FPS
ChipsetST-Ericsson NovaThor U8500, CPU: 2×1 GHz, GPU: ARM Mali-400 MP
PaměťRAM: 1 GB, vnitřní paměť: 16 GB, paměťové karty: ne
Datové funkce5G: ?, LTE: ne, Wi-Fi: 802.11b/g/n, Bluetooth: 2.1, NFC: ano
Operační systémAndroid 4.1
Akumulátor1 305 mAh, bezdrátové nabíjení: ?
Dostupnostčerven 2012,

Zdroje: gsmarena.com