Speciální edice manažerské Nokie E71 z 24ct zlata

Na stránkách zahraničního internetového obchodu goldstriker.co.uk se začátkem tohoto měsíce objevila speciální edice manažerské Nokie E71, přičemž výbava telefonu zůstala zachována. Co je to pak ale na této edici tak zajímavé?

Na stránkách zahraničního internetového obchodu goldstriker.co.uk se již začátkem července objevila speciální edice manažerské Nokie E71, přičemž výbava telefonu zůstala zachována. Co je to pak ale na této speciální edici tak zajímavé?

Telefon je vyráběn z 24-karátového zlata, které mu dodává patřičnou exkluzivitu. Při pohledu na cenu by nám však oči z důlků vypadnout neměli. Britský eshop ji konkrétně nabízí za 549.95 liber, v přepočtu podle aktuálního kurzu tedy zhruba 16 tisíc Kč, což je velmi lákavá částka.


Speciální edice Nokie E71 z 24-karátového zlata

Nepřehlédněte: preview manažerské Nokie E71

Nokia E71 běží na operačním systému Symbian S60 3rd Edition s Feature Packem 1. V její výbavě najdeme 3,2 Mpx fotoaparát s autofocusem a LED diodou, GPS navigaci, bezdrátové Wi-Fi či prohlížeč dokumentů Office. Telefon nabídne Li-Ion baterii s kapacitou 1500 mAh.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze