Souboj fotoaparátů: Sony Xperia ion vs. Samsung Galaxy Nexus (video)

Funkce fotoaparátu v mobilním telefonu se zlepšují každým dnem a výrobci se předhání, aby nabídli zákazníkům to nejlepší. Nový Galaxy Nexus nabízí ve své zamčené obrazovce možnost přejít rovnou do kamery, která pořižuje snímky bez prodlevy. Xperia ion na druhou stranu nabízí Fast Capture, tedy možnost pořídit snímek ihned ze spícího režimu. Kdo vyhraje?

Oba přístroje byly postaveny proti sobě na výstavě CES a výsledek na sebe nenechal dlouho čekat. Nexus díky operačnímu systému Android 4.0 ICS nabízí nulovou prodlevu a pořizuje snímky velmi rychle. Vítězem se však přesto stává Xperia ion, jejíž 12 MPx fotoaparát kombinuje smrtící rychlost a praktické ovládání.

Právě dynamická jednoduchost podle produkt manažera Sony byla hlavním cílem při vývoji přístrojů Xperia ion a Xperia S, což je vidět po prvním vyzkoušení. Pořízení fotografie hned ze spícího režimu je totiž bleskurychlé a právě několik vteřin často dělí dokonalou fotografii od pěkné památky ve vaší hlavě. Přesvědčit se můžete i ve videu níže.

Zdroje: xperiablog.net

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze