Sony Xperia Z2 dostává novou aplikaci na tvorbu filmů

9

Pro majitele letošní vlajkové lodi Sony Xperie Z2 se objevila v jejich Update Centre nová aplikace Sony Movie Creator. Ta se podobá některým funkcím, které nabízí Google+ pro automatické vytváření filmů. Videoklipy dlouhé 30 sekund se přitom v aplikaci vytváří automaticky bez zásahu uživatele z již existujících fotografií a videí.

Vytvořené filmy se nazývají „Highlight Movies“ a systém uživatele sám upozorní, když je některý z nich hotový. Uživatel pak má možnost v nich upravit titulky, mazat scény nebo změnit hudbu. Výsledek je pak možné exportovat a jednoduše sdílet na sociálních sítích nebo přehrávat v jiných aplikacích. Výhodou přitom je, že aplikace není náročná na volný prostor, protože znovu používá již existující obsah.

Aplikace je k dispozici ke stažení přes OTA (9,9 MB) prostřednictvím Update Centra. Pokud ještě není k dispozici právě pro váš telefon, můžete si stáhnout instalační balíček APK.

Zdroje: xperiablog.net, talkandroid.com

Diskuze ke článku
Noname
Todle už má HTC dávno :D asi rok a půl..jmenuje se to Video Highlight a je to úplně to samé :D vím, že v dnešním světě je to normální, ale musím to říct... Sony ! Ty kopirko !
Daniel
Ježiš. Proč se tu hádáte, kdo co okopíroval. Stejně se to vyrábějí na jedný lince v Číně. A je jedno jestli je to Sony, HTC, Samsung, nebo Apple. Každej telefon je jeden velkej zmetek, kterej je rád, když přežije záruku. Střeva mobilu stejně si nedělají sami výrobci, nakupujou to od jedněch výrobců všichni. Jenom tomu dají jinej display a kabát. To je všechno. A myslete si o mě co chcete, já tou výrobou prošel, tak vím jak se co dělá.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze