Sony Xperia Z, ZL, ZR a Tablet Z nyní s Androidem 4.4 KitKat

24

Sony se nyní po nějaké době konečně odhodlalo vypustit aktualizaci systému Android na několik svých zařízení. Xperia Z, ZL, ZR a Tablet Z se dočkají nejnovější verze systému, tedy Androidu 4.4 KitKat. Nejzajímavější pro nás bude asi update pro telefon Xperia Z, který je loňskou vlajkovou lodí Sony.

Po dnešním úniku údajné Xperie Z3 se Sony pochlubilo novou aktualizací pro některé své produkty. Tu obdrží výše jmenovaná zařízení, které se nově mohou radovat z verze Android 4.4 KitKat, včetně vylepšené nadstavby a zvýšení rychlosti uživatelského prostředí. Prostředí bylo předěláno do tónů z herní konzole Playstation 4 a předělání se dočkala také stavová lišta a rychlé nastavení.

Aktualizace na Android 4.4 se dočkalo několik zařízení od Sony.

Aktualizace se také dočkaly nativní aplikace od Sony. Mezi nimi jsou Zprávy, E-mail, Smart Social Camera a nově i Battery STAMINA Mode. Aplikace Zprávy má lehce poupravené prostředí a plynulejší animaci odesílání zpráv. E-mail dovolí zobrazení více zpráv najednou, ale nemusíte se obávat, prostředí je navrženo tak, aby bylo jednodušší a rychlejší. Smart Social Camera je prostředí pro pořizování fotografii a jejich sdílení na sociálních sítích. Baterry STAMINA Mode vylepšuje schopnosti telefonu, co se týče správy sítí a baterie vůbec. Další zařízení, která se mají dočkat nového updatu na Android 4.4, by měly být Xperia T2 Ultra, Xperia E1 a Xperia M2. Bližší informace o aktualizacích těchto zařízení Sony zveřejní během června. Pokud se vám Androidu 4.4 ještě nedostalo, počkejte pár dní – aktualizace se vydávají postupně a může pár dní trvat, než se k vám dostanou.

Zdroje: unwiredview.com, blogs.sonymobile.com

Diskuze ke článku
Anonymní jméno
"Po dnešním úniku údajné Xperie Z3 se Sony pochlubilo novou aktualizací pro některé své produkty."

Promiňte, ale ten únik na mobilenet.cz nikde nevidím.
miracle
A co Xperia SP?
Jirka
Díky za info. Verze 4.4.2 už v mobilu :-)
n7610
Od Sony by se měl Samsung učit ,jak na aktualizace !!!!!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze