Údajný rám Xperie Z3 na uniklých fotografiích

56

Sony si zřejmě nechce dávat žádné prázdniny a údajně již připravuje novou Xperii Z3. Vezmeme-li v potaz, že Xperie Z2 byla uvedena v únoru, tak Sony vyhlašuje svým inženýrům nejspíše závod, ve kterém chce vyrobit co nejvíce nových Xperií za rok. Na internet nyní unikly fotografie údajného rámu z chystané Xperie Z3.

V únoru letošního roku byla představena Xperia Z2, ale v Sony si asi řekli, že jedna vlajková loď ročně je málo. Nyní se totiž na internet dostaly snímky rámu nové Xperie Z3. Seč lze o pravdivosti snímků a popisu pochybovat, spolu s nimi bylo uveřejněno pár informací k samotnému provedení telefonu a dokonce i informace o hardwaru, který má Xperii Z3 poháněť. Rám má mít PVD ochranu, která telefon bude chránit před korozí, škrábanci a vylepší ochranu proti nárazům. Zároveň má být výrobní proces více šetrný k životnímu prostředí.

Toto jsou fotografie údajného rámu z Xperie Z3.

Podle zdroje, který uveřejnil fotky údajného rámu, bude Xperia Z3 i uvnitř velmi zajímavý telefon. Neměla by totiž prý následovat moderní trend a místo QHD displeje dostane „pouze“ FullHD rozlišení. O běh telefonu se má starat Qualcomm Snapdragon 805 na neuvěřitelné frekvenci 2,7 GHz. Ten budou doplňovat 3 GB RAM a 20,7MPx fotoaparát. Co se dostupnosti týče, měl by telefon být uveřejněn ještě do letošního srpna. Trh se tak, zdá se, vyvíjí neskutečnou rychlostí a výrobci musí vydávat dvě vlajkové lodě ročně, aby pokryli poptávku po nejvýkonnějších zařízeních.

Zdroje: gforgames.com, phonearena.com, mobile.it168.com

Diskuze ke článku
calmer
Myslím, že zůstat u FHD a nezvyšovat dále rozlišení je jedině chvályhodné. Snad to pochopí i průměrný spotřebitel...
Milan Kutaj
Milan Kutaj
Hlavne by to chcelo obmeniť ten "OmniBalance" :)
Milan
Měly by už konečně něco udělat hlavně s fotákem ten stále zaostává a výsledná kvalita je příšerná jestly tam budou furt cpát pidi-snímače .. takže přidat na tloušce , mám Nokii 808 Pure View a to je uplně jiné kafe :-)
Lukes - Ogier
Hmmmm, vypada to, ze opravdu budeme kupovat 2 vlajky rocne.... :-) Prasatko vecne rozbite.... :-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze