Sony otestuje Android 5.0 Lollipop veřejně

4

Jak se často přesvědčujeme při nasazování nového firmwaru, jeho pořádné otestování je pro jeho úspěch naprosto klíčové. Proto Sony zapojí do celého procesu i veřejnost, i když zatím pouze ve vybrané zemi, kterou zcela nepřekvapivě není Česká republika.

Těmi šťastlivci jsou Švédové, konkrétně ti, kteří používají operátora Three Sweden. Ti se vyplněním formuláře na webových stránkách programu 3beta mohou zapojit do programu, během nějž budou na svých Xperiích Z3 a Z3 Compact používat nejnovější operační systém ještě před jeho oficiálním uvedením.

Není však potřeba smutnit, že výběr nepadl na Českou republiku, při tak velkém počtu testujících je prakticky jisté, že firmware někudy unikne a brzy se rozšíří i k nám. Poctivé otestování je v tomto případě nezbytné, Sony plánuje nasadit „lízátkový“ Android na všechny svoje smartphony řady Z.

Zdroje: gizbot.com

Diskuze ke článku
Petr
Pokud je to v téhle počáteční fázi tak žádná škoda, doufám, že to vylepší. Ty neupravitelné rychlé volby a další nedodělávky od Google bych nechtěl. Tak jako přeplácaná zpomalující nadstavba tak i čistý Android nejsou žádná výhra. Sony to má myslím tak akorát mezi (až na ty některé neodinstalovatelné aplikace).
lollipop
Jaká feature by měla uživatele motivovat k upgrade na onen „lízátkový“ Android? Nemožnost root přístupu nebo nové vybledlé ikonky?
netrockdeals
To Get All the Latest and Trending Deals right in your Inbox, Sign up to Newsletter of NETROCK DEALS. You can also get in touch with us via Mail, Twitter, Facebook, Instagram. Here we will offer you Astonishing Deals, Hot Offers, Amazing Deals & Coupons
netrock deals

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze