Sony má 18. března tiskovku. Zřejmě ukáže Xperii SP a Xperii L

10

Ruský web Hi-Tech Mail zjistil zajímavou informaci, týkající se Sony a jeho mobilní řady Xperia. Výrobce podle všeho bude 18. března letošního roku pořádat v Moskvě tiskovou konferenci a díky velkému úspěchu nové Xperie Z chystá oznámit rovnou dva nové modely střední třídy.

Jedná se o dříve proklamované smartphony Xperia SP a Xperia L, jejichž detaily a některé nepotvrzené specifikace unikly už na začátku letošního roku a ven se dostala i fotografie modelu Xperia SP. Mnohem důležitější však jsou čerstvé informace ze zdroje o tom, co bychom mohli nalézt v útrobách těchto drobků.

Xperia SP by měla nabídnout platformu Qualcomm Snapdragon S4 Pro MSM8960T s dvoujádrovým procesorem a taktem 1,7 GHz. Ten bude následovat grafický čip Adreno 320, 8 GB interního úložiště s podporou karet microSD či 8 Mpx fotoaparát se senzorem Exmor RS. Na přední straně bychom měli nalézt 4,6palcový displej s HD rozlišením. Chybět by neměl ani LED proužek v dolní části přístroje, který bude signalizovat zmeškané hovory, zprávy a události.

O něco levnější Xperia L se pak pochlubí 4,3palcovým displejem s rozlišením 854 x 480 pixelů, dvoujádrovým procesorem Snapdragon s taktem 1 GHz a čipem Adreno 305. Potěší stejný 8 Mpx fotoaparát s Exmor RS senzorem a 8 GB interního úložiště s možností jej rozšířit. Posledním údajem tohoto modelu jsou rozměry, činící příjemných 128,7 x 65 x 9,7 mm a baterie, která nabídne kapacitu 17000 mAh.

O tom, zda se jedná o pravdivé informace, se dozvíme velmi brzy, a to do týdne.

Zdroje: gsmarena.com

Diskuze ke článku
Peca
Ta baterie u Xperie L uz by mohla neco vydrzet :-D
Vašek
Měli byste si ty články po sobě přečíst. Děláte v tom chyby, jako byste neměli ukončenou základní školu.
Michal
tak tohle bude prodejní pecka - žádná konkurence nemá v sobě takovou "elektrárnu". Hned si to musím koupit :D
Orion
Podle mě je tam o nulu navíc :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze