Sony Xperia C5 Ultra na dalších snímcích (2× aktualizováno)

Dnes je pro výrobce velmi těžké utajit nové produkty. Časy, kdy společnosti úspěšně tajily nové projekty, jsou pryč a nyní se jejich novinky odhalují na různých serverech a sociálních sítí dříve, než je výrobce vůbec začne produkovat. Na Twitteru se objevily snímky údajně připravovaného modelu od Sony s kódovým označením E5503 Lavender.

Aktualizováno 27. 7. 2015

Po delší době znovu slyšíme o chystané Xperii C5 Ultra, která bude zaměřena na selfies. Tentokrát unikly fotografie z uživatelské příručky. Můžeme tak vidět vzhled telefonu. Ten bude sázet na nulové rámečky po stranách displeje. Nutno podotknout, že tenký je rámeček i pod displejem. Nad displejem je naopak větší, avšak je to pochopitelné. Nachází se zde nejen běžná čidla či reproduktor, ale také fotoaparát a přisvětlovací LED dioda. Nové informace o výbavě nepřibyly a platí tak zatím ty, které najdete níže v tomto článku.

Aktualizováno 15. 7. 2015

Po téměř dvou měsících o sobě opět dává vědět tajná Xperia Lavender. Nově se spekuluje, že její označení by mělo být Xperia C5 Ultra. Půjde o selfie telefon s velmi kvalitní čelní kamerkou, která má disponovat 5 megapixely a LED diodovým bleskem. Na zadní straně má být 13megapixelový fotoaparát. Na nových snímcích opět zaujmou tenké rámečky kolem displeje a nijak velké nejsou ani ty nad a pod ním. Poslední nová informace hovoří o tom, že FullHD displej má mít úhlopříčku 5,5 palce.

Původní informace z 16. 5. 2015

Sony Lavender by se měl pochlubit displejem s rozlišením 1 920 × 1 080 pixelů, ale co je zajímavější, nemá téměř žádné rámečky po stranách displeje. Tento trend je v poslední době běžný, například u nedávno představené ZTE Nubie Z9.

Sony Levander

Sony by mělo do tohoto modelu údajně použít 64bitový, osmijádrový procesor MediaTek MT6752 s grafickým akcelerátorem Mali-T760. Jádra ARM Cortex-A53 pak budou taktovaná na 2,0 GHz. Sony vždy volilo do svých modelů procesory od Qualcommu, jestli v tomto případě udělá výjimku, uvidíme v budoucnu. Prozatím není ani známo, kdy by mělo Sony tento model představit.

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
Strášce Galaxyje
Ale kdepak, děvče milé zlaté, Mediatek se jako rakovina plíživě rozrůstá i do Sony http://mobilenet.cz/clanky/recenze-sony-xperia-e4g-trefa-do-cerneho-20068, zachvíli abychom sháněli telefóny s kvalitním čipsetem pod pultem jako krkovičku za totáče. Jojo, hlavně že to má dvacet jader a nemusím si na to brát půjčku od Provydentu. Navigace pak funguje, jenom když není zataženo, ale typický uživatel Médijakteku stejně chodí jen na úřad práce a do hospody, tak co.
Anonymní jméno
Minimálne tou čočkou fotoaparátu mi to príde ako nejaký model z radu C. Len aby to nebol nejaký dávny náčrt už existujúcej Xperie C4.
Vlasťa
Pro někoho MEDIATEK není tak hrozný diký celkovému výkonu .
Ale mít v dnešní době v novém mobilu A15 nebo dokonce A7 je blbost .
Když je to A53 zas to tak nevadí ,ale pořád má hrozné technologie oproti Qualcommu :-)
Anonymní jméno
Dobre, najlepšie Qualcommy môžu byť lepšie ako MediaTeky, ale ak vás zaujíma cena (a chcete skôr low-end), tak vás MediaTek vyjde jednoducho lepšie ako Qualcomm s tou istou cenou... Aspoň Sony už niečo s cenami svojich produktov robí.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze