Sony Ericsson X10 mini v redakci - videopohled

21

Sony Ericsson navazuje na svou kladně přijímanou vlajkovou loď s Adroidem XPERIA X10. Tentokrát se ale vydal cestou miniaturizace a my vám tak můžeme na videu a několika fotografiích představit jeho mini variantu.

Kompletní hodnocení telefonu a také níže přiložené video najdete v nově vydané recenzi Sony Ericssonu X10 mini. Své případné dotazy prosím směřujte do diskuze pod tuto recenzi.

Sony Ericsson XPERIA X10 mini v sobě svého o hodně většího bratra opravdu nezapře. Designově jsou si hodně podobní. Tedy až na tu velikost. Telefon je totiž v reálu ještě menší, než vypadá na fotografiích. Nepodepsalo se to ale na pohodlnosti ovládání?

Než na tuto otázku najdete odpověď v přiloženém videu, připomeňte si ještě základní informace o tomto modelu v našem dříve vydaném článku: Sony Ericsson X10 mini a X10 mini pro: trpasličí Android.

Videopohled

Pro porovnání vás ještě odkážu na podrobnou recenzi staršího a většího modelu XPERIA X10. Recenzi jeho mini varianty pro vás už samozřejmě připravujeme.

Fotografie

Sony Ericsson XPERIA X10 mini můžete zakoupit na značkovém e-shopu Sony Ericsson

Diskuze ke článku
marek
Tak tohle je bomba...jak je to maly, pekny, luxusne vypadajici, rychly a uzivatelsky privetivi...pokud neco SE umi, tak je to UI :-)skvelej foun
Jirka
Nevím, co všichni máte na tomto telefonu. Je pro dnešní dobu extrémně tlustý, má velmi malý displej s mizerným rozlišením.... podle mě by se prodával tak před 3 lety, ale ne teď...
petra
to Jirka : ses debilek...vis kolik lidi ceka na to aby si koupil telefon od Sony, kterej je malej...dotykovej...ma dobrej operacni system a skvelou vybavu???? tlustej?? ses normalni??? az si ho vezmes do ruky uvidis....displej je malej protoze ten telefon se jmenuje MINI ti ku n do jedna:-D vypatlana :-D a rozliseni?? kolik bys chtel na 2.55 ????? bez spat ty cuchto!!!
SE x10 mini mám už doma, a čekal jsem na něj přes celej měsíc, a právě proto že je malej a jde krásně do ruky, tloušťku bych neřešila, protože tlustej není, ty hubený šmejdy jako HTC se pěkně blbě držej, je vynikající, a kvalita displeje je skvělá, všichni co maj samsungy a nokie a htc tak jenom záviděj

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze