Nová oficiální videa barcelonských Sony Ericssonů (3x video)

Sony Ericsson dnes uvolnil nová prezentační videa svých horkých novinek z barcelonského veletrhu MWC 2011. Jedná se o poměrně zdařilé spoty a zamrzí snad jen to, že výrobce pozapomněl na QWERTY model Xperia Pro.

Oficiální fotografie některých nových Sony Ericssonů

Přečtěte si také Sony Ericssony z Barcelony na HD videu: Androidí přehlídka

V těchto dnech se na oficiálním youtube kanálu Sony Ericssonu objevila trojice nových videí, která více přibližuje některé nové telefony. Jedná se o prezentace modelů Xperia Arc, Xperia Neo a Xperia Play. Že vám jeden chybí? Správně. V seznamu opravdu nenajdete Xperii Pro, nadějný, a mnohými velmi očekávaný smartphone s dobrou výbavou a hlavně hardwarovou QWERTY klávesnicí, kterou nejen u Androidu vídáme stále méně častěji. Snad výrobce video později dodá, Xperia Pro si jej rozhodně zaslouží.

Čtěte: Sony Ericsson letos představí ještě minimálně 4 další telefony

Nyní ale už k popisu spotů. V kostce jde především o zviditelnění nově nedesignovaného prostředí UX Platform, o prezentaci nových technologií od Sony (Exmor R a Bravia Mobile Engine), a také o provázanost s Androidem v oblasti nakupování aplikací, které je prezentováno na případu populární geolokační sociální sítě Foursquare. U Xperie Play pak výrobce navíc, jako obvykle, přidal pohled na některé hry a funkci Play Station Suite.

Nepřehlédněte Nové Sony Ericssony naživo: první dojmy, živé fotografie

Video - Sony Ericsson Xperia Arc

Video - Sony Ericsson Xperia Neo

Video - Sony Ericsson Xperia Play

Zdroje: youtube.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze