Sony Ericsson W880i: limitovaná zlatá edice

4

Na internetu se objevily zajímavé informace, že Sony Ericsson chystá speciální zlatou edici svého modelu z řady Walkman, a to W880i. V prodeji se objeví nejspíše na konci letošního roku. Líbí se Vám více tato barevná varianta než původní černá a bílá?

Sony Ericsson si této edice náležitě cenní, proto je cena nasazena poměrně vysoko. Prodávat se bude přibližně za 1000 USD (okolo 20000 Kč). Na telefon by měl mít prodejní práva Vodafone, takže se ho možná dočkáme zanedlouho i u nás.

Přečtěte si naši podrobnou recenzi o Sony Ericssonu W880i. Můžete nám také vyjádřit své uživatelské zkušenosti s tímto mobilem v diskuzi pod článkem.

zdroj: www.intomobile.com

Diskuze ke článku
David
Tak teda nvm jestli se cely vedeni SE zblaznilo ale myslim si ze tento ¨zlaty¨model mit uspech nebude precejenom je to za tento telefon trochu moc
David
tech 20000 myslim
Jindřich Srb
Jindřich Srb
Ano,máte pravdu,cena je poměrně vysoká, je však důležité brát v potaz, že se nejedná jen o nějakou zlatou barvu, nýbrž o 24 karátové zlato, které je zde použito. Souhlasím že tento mobil by se měl prodávat za méně.
David
Mám N95 a nemyslim si ze by byla nejak levná ale precejenom je to mnohem nabytejsi telefon v porovnani s w880 ale nic proti SE delaji vyborne telefony ale meli by se uz vice odlepit od tech svejch firmwaru a udelat normalni telefon ale z OS kdyby mela k850i OS tak bych si na ni pockal a nekupoval bych si n95 :-D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze