Sony Ericsson F305 naživo - fotografie a první dojmy

4

Sony Ericsson F305 je první zástupce nové herní řady F. V jeho výbavě nalezneme hudební přehrávač, FM rádio, 2 Mpx fotoaparát a EDGE. Hry je možné ovládat pouhým pohybem ruky. Pojďme si novinku prohlédnout naživo na fotografiích. (přidáno video)

Nepřehlédněte: preview Sony Ericssonu F305

Sony Ericsson F305 je velmi kompaktní mobilní telefon s rozměry 96 x 47 x 14,6 milimetrů a hmotností 97,5 gramů, kterým chce výrobce oslovit především mladší lidi. Novinka sice nabízí pouze základní výbavu jako je hudební přehrávač, FM rádio s RDS, 2 Mpx fotoaparát a EDGE, ale to bohatě vynahradí vestavěný senzor pohybu. Díky němu zažijete mnohem více zábavy při hraní her na mobilu, než jste doposud zažili. Hry je totiž možné ovládat pouhým pohybem ruky. V telefonu je předinstalována trojice her: Bowling, Bassfishing a Jockey.

Na ovládacím bloku se nachází speciální klávesa, která slouží pro spuštění her. Po jejím stisknutí se okamžitě objeví seznam všech nainstalovaných her. Některé hry je možné hrát v režimu na šířku, poté se náramně hodí dvojice herních kláves nad displejem. Sony Ericsson F305 je jediným telefonem výrobce, u kterého lze jednoduše měnit ochranné kryty. Můžete si tak denně vybírat podle aktuální nálady, v jaké barvě prožije den váš telefon. Novinka bude dostupná v bílém a černém provedení. V balení vždy nalezneme kryt té druhé barevné varianty, než jsme si zakoupili. Mohu jen potvrdit, že je výměna ochranných krytů naprosto bezproblémová.

text: Luboš Srb, fotografie a video: Jan Pospíšil

Diskuze ke článku
redaktor
Kolegové, asi jste na tiskovce nedávali pozor, ten telefon nemá označení F350, ale F305 - dostali jste to v tiskových materiálech ;) Vy byste z něj udělali nějaký Samsung, to by se asi zastoupení SE moc nelíbilo ;)
Jan Pospíšil
Jan Pospíšil (* mobilenet.cz)
Děkujeme za upozornění. Opravdu jsme v tom měli trochu nepořádek. Někde jsme uváděli 350 a někde 305. Třeba jsme alespoň potěšili zastoupení Samsungu :)
Za chybu se samozřejmě všem omlouváme.
Cactuzzz
Vy píšete, že V balení vždy nalezneme kryt té druhé barevné varianty, než jsme si zakoupili. Tzn. že když si objednám černou variantu, tak že mi přijde bílá varianta? rozumím tomu dobře?
piper
dobry den. zakoupil jsem mobilni telefonF305 a jsem velmi spokojeny, bohužel dosla mi baterie a nemuzu ji nikde sehnat. chtel bych vas poprosit jestli mi nemužete poradit na koho bych se mohl obratit. jsem z ostravy a prosel jsem spoustu obchodu a nikde jsem nemel štesti. rad bych se vratil k f305.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze