Světová předpremiéra Sony Ericssonů S302 a F305

Sony Ericsson představí v úterý nové modely. Mluví se o high-end smartphonu G702 (BeiBei), P5 (Paris) a Cyber-shotu C905 (Shiho). Mezi nimi však nebude chybět ani dvojice s nižším označením - S302 a F305. Pojďme si je nyní také přiblížit.

Pozor: Sony Ericssony S302 a F305 prozatím nebyly oficiálně představeny, proto se některé informace nemusí v konečném měřítku ztotožňovat s údaji uvedenými v tomto článku.

Nepřehlédněte: Sony Ericsson C905 Shiho


Sony Ericsson F305: první z nové řady herních telefonů

Sony Ericsson F305 se stane prvním zástupcem nové řady F (anglicky "Fun" - zábava), která bude určena pro hraní her. Novinka ponese nízké označení F305, což svědčí o tom, že půjde o výsuvný telefon a model nižší střední třídy. Na vlajkovou loď řady F si tak budeme muset nějakou tu dobu počkat. Sony Ericsson F305 s rozměry 96 x 47 x 14,6 milimetrů a hmotností 97,5 gramů se bude vyznačovat speciální klávesou pro rychlé spuštění her a dvojicí herních kláves nad displejem. Z výbavy je potvrzen hudební přehrávač, 2 Mpx fotoaparát (bez autofocusu), FM rádio a funkce TrackID, Bluetooth 2.0 (s profilem A2DP) či EDGE. Podle informací v balení najdeme velmi užitečné příslušenství Power Pack CCP-100, které dokáže v případě nutnosti, například na cestách, po připojení k telefonu částečně nabít baterii.


Sony Ericsson F305

Vnitřní paměť o velikosti pouhých 10 MB bude naštěstí možné rozšířit paměťovými karty Memory Stick Micro (M2). V balení bychom měli najít paměťovou kartu, na ni totiž bude předinstalována trojice her - Bowling, Bass fishing a Jockey. Hry bude možné hrát také přes Bluetooth s kamarády. Nebude chybět ani vestavěný akcelerometr pro automatické překlápění displeje mezi režimy na šířku a na výšku. Telefon nabídne TFT displej s rozlišením 176 x 220 px, schopností zobrazit až 262 tisíc barev a úhlopříčkou 2 palce. Na zadní straně najdeme dvojici hlasitých stereo reproduktorů. Novinka bude dostupná ve dvou barevných provedeních - bílém (Polar White) a černém (Mystic Black). Sony Ericsson F305 se začne prodávat ve 3. čtvrtletí roku 2008. Cena prozatím nebyla stanovena. K představení dojde v úterý na tiskové konferenci výrobce.

Sony Ericsson S302: levný fotograf

Sony Ericsson S302 bude zástupce řady S (anglicky "Snapshot" - momentka), která je určena pro rychlé, nebo chcete-li náhlé, fotografování, tedy pro pořízení momentek. Telefon klasické konstrukce s rozměry 101 x 46 x 11 milimetrů a hmotností 79 gramů je model nižší střední třídy. Svou výbavou příliš nepřekvapí. Jedná se o prakticky stejný model jako jeho předchůdci, pouze v novém, slušivějším kabátku.


Sony Ericsson S302

Z výbavy je potvrzen hudební přehrávač, 2 Mpx fotoaparát s LED diodou (ale bez autofocusu), FM rádio a funkce TrackID, Bluetooth 2.0 (s profilem A2DP), EDGE či internetový prohlížeč NetFront. Vnitřní paměť o velikosti 20 MB bude naštěstí možné rozšířit paměťovými karty Memory Stick Micro (M2). Novinka nabídne TFT displej s rozlišením 176 x 220 px, schopností zobrazit až 262 tisíc barev a úhlopříčkou 2 palce. Na zadní straně najdeme dvojici hlasitých stereo reproduktorů. Novinka bude dostupná ve dvou barevných provedeních - šedém (Thunder Grey) a modrém (Crystal Blue). Sony Ericsson S305 se začne prodávat ve 4. čtvrtletí roku 2008. Cena prozatím nebyla stanovena. K představení dojde v úterý na tiskové konferenci.

zdroj: blog.se-nse.net, semcblog.wordpress.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze