S herním Sony Ericssonem F305 uživatel dostane 61 her

5

V herním modelu F305 se má nacházet 11 předinstalovaných JAVA her. Na paměťové kartě, která bude dodávaná spolu s telefonem, zákazník najde dalších 50 her. Celkem tedy Sony Ericsson F305 nabídne slušnou porci v podobě 61 her!

Podle dřívějších informací přímo od Sony Ericssonu se v herním modelu F305 mělo nacházet v paměti telefonu 11 předinstalovaných JAVA her. Nyní se však přímo na stránkách výrobce objevilo, že na paměťové kartě, která bude dodávaná spolu s telefonem, zákazník najde dalších 50 her.

Celkem by tedy mohl Sony Ericsson F305 nabídnout slušnou porci v podobě 61 her! Pokud se tak stane, pak s tímto telefonem nudu rozhodně nezažijete. Doufejme, že se švédsko-japonský výrobce na svých stránkách nedopustil pouze překlepu a informaci nakonec nezmění.

Nepřehlédněte: naše první dojmy z prototypu Sony Ericssonu F305


Sony Ericsson F305 - oficiální fotografie

V paměti telefonu budou předinstalované tyto JAVA hry: Bowling, Bass fishing, Jockey, Johnny Crash Stuntman Does Texas, Tropical Madness, Racing Fever GT, The Sims 2, Jewel Quest 2, Lumines, Asteroids a Quadrapop Robotics. Na paměťové kartě se pak budou nacházet například hry: 3D Night Fever, IQ Booster a Extreme Pinball.


Sony Ericsson F305 - oficiální fotografie

Sony Ericsson F305 je zástupce nové herní řady F (anglicky F jako "Fun" - zábava). V jeho výbavě nalezneme hudební přehrávač, FM rádio s RDS, 2 Mpx fotoaparát a EDGE. Telefon si zakládá na hraní her pomocí pohybu ruky, díky pohybovému senzoru. Hry bude možné hrát i s více hráči přes Bluetooth. V balení budou ochranné kryty dvou barevných provedení - černého a bílého. Podle nálady tak bude možné měnit design telefonu.

Diskuze ke článku
Milan
Bude to dobrej mobil,jen sem zvedavej nacenu.Odhaduju kolem 10 000kč.
Luboš Srb
Luboš Srb
Dobrý den, podle oficiálních informací od českého zastoupení výrobce předběžná cena Sony Ericssonu F305 činí pouze 3 990 Kč, viz. tento dřívější článek. Uvidíme ale, jak se cena nakonec vyvine.
Pavel
Tak to je za hubičku,už aby byl na pultech.Sony Ericsson RuleZz!!!
vf527
chtel bych se zeptat jesli je na f305 ¨dobra vysouvaci konstrukce dekuji

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze