Snadný přechod z Androidu na iOS? Apple chystá aplikaci

15

Včera se konala úvodní keynote v rámci Apple WWDC 2015, na které jsme se dočkali nespočtu novinek. Mezi ně lze zařadit například také oznámení nové aplikaci Move to iOS, kterou Apple připravuje a která má do budoucna usnadnit přechod uživatelů z Androidu na systém iOS.

Při výměně telefonu uživatelé často řeší, jak co možná nejsnadněji dostat svá data ze starého do nového telefonu. V ideálním případě bychom chtěli, aby se přeneslo úplně vše a my strávili nad nastavováním co možná nejméně času. Nápomocen v této oblasti bude také Apple, který připravuje aplikaci Move to iOS, která bude určena pro operační systém Android.

Novinky u Applu

Move to iOS

Jak již samotný název napovídá, bude sloužit pro snadné „přestěhování se“ z telefonu s Androidem do iPhonu s iOS. Aplikaci si stáhnete z obchodu Google Play a z Appstore do nového iPhonu. Následně již bezdrátově proběhne přesun seznamu kontaktů, zpráv, kalendáře, e-mailových účtů, obrázků, videí, hudby, ale dokonce i aplikací, které jsou dostupné ve stejné verzi i pro iOS.

Aplikace Move to iOS tak bude jistě ceněným pomocníkem při přechodu na jinou platformu. Prozatím však není známé datum jejího vydání.

Zdroje: apple.com, engadget.com

Diskuze ke článku
Honza “Nedos” Nedvěd
Honza “Nedos” Nedvěd
IOS se nesynchronizuje s googlem?
Pajos CZ
Pajos CZ
TO je tak trapné tam dávat obrázky které oponentům zmenšují vizuálně dysplej
Powered by Android
Kdyby Google udelal podobnou aplikaci pro iOS, jsem si na 100% jisty, ze fasisticky Apple by tu aplikaci ve svem obchode neschvalil.
Lukáš
Nikdy na iOS nepřejdu! Už jednou jsem ho měl a pro mě hrůza, miluju Android

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze