Služba Mobito hlásí po 6 týdnech 11 tisíc zákazníků

4

Placení prostřednictvím mobilního telefonu se i v České republice pomalu rozbíhá a značný podíl na tom má i služba Mobito, ke které vám v podstatě stačí jakýkoli mobilní telefon. Po jednom a půl měsíci službu používá už 11 tisíc uživatelů.

Služba Mobito, za kterou stojí společnost Mopet, byla oficiálně spuštěna 13. září. Během krátké chvíle, již výše avizovaných 6 týdnů, dokázala přilákat 11 tisíc uživatelů. V čem tkví její úspěch? V mobilním placení, ke kterému vám stačí váš současný mobilní telefon a které můžete již nyní využívat v téměř 50 obchodech. Své peníze si můžete i navzájem posílat nebo je využít pro dobití kreditu. V případě dobíjení navíc získáváte od operátorů zajímavé bonusy. Většinou jde o navýšení vámi dobitého kreditu o nějakou menší částku. Podrobně jsme se celé službě věnovali v samostatném článku. Pokud vás tedy Mobito zajímá, doporučuji si jej přečíst.

Čtěte také: Mobito se zatím bez NFC obejde, čeká na vhodnější chvíli

Do budoucna má služba Mobito jistě dobře našplápnuto, o čemž svědčí i smělé plány společnosti Mopet. Do konce letošního roku chce mít deseti tisíce uživatelů a několik set nových obdchodních míst.

Zdroj: TZ Mopet

Diskuze ke článku
11 tis šílenců?
By mě zajímalo který šílenec jde do této služby dobrovolně
Detailista
Platba do minuty pomocí SMSek? U kasy doporučuju zákazníkům Mobito preferovat cash, je mnohem vyšší pravděpodobnost, že odejdou z obchodu nezraněni.
jan
pouze 50 obchodů po celé ČR a už 11 tisíc zákazníků. No to jo, nelžete nám tady o zákaznících, když je tato služba k prdu.
air
tak pochopitelne novou sluzbu si chce kdekdo vyzkouset, ted uz si myslim, ze ten narust uzivatelu nebude takovy
mimochodem 11k zakazniku nic nevypovida, ja jsem se take zaregistroval, takze jsem mezi nima, ale zatim jsem neprisel na nejaky vhodny zpusob vyuziti, takze jsem pres to neutratil jeste ani korunu
zajimal by me pocet zakazniku, kteri pres to utratili nejakou castku, kolik uz treba vic jak pade, pripadne dalsi odstupnovane castky?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze