Služba HTCSense.com končí, stáhněte si svá data

3

Společnost HTC se neustále snaží vylepšovat služby pro své zákazníky a synchronizační portál HTCSense.com je toho důkazem. Výrobce se sice údajně v nadcházejících měsících bude snažit tuto službu vylepšit a obohatit o nové funkce, ale stávající verze musí bohužel skončit. Stáhněte si rychle svá data, nebo o ně přijdete.

Na oficiálních stránkách služby HTCSense.com se vám nyní objeví zpráva, která oznamuje, že bude služba HTCSense od května vypnuta. Služba kromě zálohování obsahu umožňovala vyhledat, prozvonit nebo vzdáleně zablokovat telefon. Pokud patříte mezi uživatele, kteří s její pomocí synchronizují a zálohují kontakty, zprávy a další obsah ze svého smartphonu, budete mít do 30. dubna čas vše stáhnout a uchovat, a to dle následujících pokynů.

Napřed musíte navštívit stránky http://htcsense.com a přihlásit se pomocí vašeho uživatelského jména a hesla. Poté už stačí zajít do sekce Přehled účtu a stáhnout archiv s vašim obsahem.

HTC také doporučuje, abyste si na nejbližší dobu nainstalovali z obchodu Google Play některou z nabízených aplikací a přímo tak uživatele odkazuje v podstatě na konkurenci. Minimálně do doby, než HTC spustí novou službu. Jak krok HTC hodnotíte? Používáte HTCSense.com například pro zálohování nebo hledání telefonu?

Zdroje: htcsense.com, slashgear.com

Diskuze ke článku
vrata1
Myslím že je to normální krok . Řekl bych že krok k zlepšení.I když ty data si mohli zálohovat sami a pak je jen zase umístit k příslušnému účtu
Jožo
Ja tomu trošku nechápem ako to myslia ? že ked mám prostredie sense tak si musím všetko nálohovať alebo ako ?
Caddy
Sakra, tohle me rozladilo....na nejakou synchro kaslu, tma pouzivam stale stary dobry outlook, ale to prozvoneni, zablokovani, zjisteni polohy apod. bylo super a obcas se muze hodit....

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze