Sluchátka Samsung Galaxy Buds+ obdržela první aktualizaci

10
Sluchátka Samsung Galaxy Buds+ obdržela první aktualizaci
  • Aktualizace vylepšuje zvuk a odstraňuje případný šum
  • Instalační balíček má velikost 1,21 MB

Sluchátka Samsung Galaxy Buds+ obržela svou první aktualizaci s označením R175XXU0ATB5, která má vylepšit kvalitu zvuku a odstranit případný šum. Pokud již sluchátka vlastníte, stačí zavítat do aplikace Galaxy Wearable a zkontrolovat, jestli máte nainstalovanou poslední verzi firmwaru.

Samsung Galaxy Buds+
Diskuze ke článku
Tommy
Nene toto byla uz druha. Prvni byla hned asi druhy den po zahajeni prodeje...
Japa To
Potvrzuju, že je to už druhá aktualizace a v mým případě, stejně jako ta první, vůbec nic nevyřešila. Při telefonování je zvuk pouze ve vysokejch, pisklavejch tónech, velmi nestabilní, kolísání mezi levým a pravým sluchátkem. Zvuk je celkem v pohodě pouze při přehrávání médií. Jinak je to, vzhledem k ceně a "značce", dost katastrofa. Zkoušel jsem 14 dní i předchozí, loňskou verzi sluchátek a musím říct, že aspoň ty, co jsem měl, byly při telefonování minimálně o 2 levely vejš. Přestože jsou starší a levnější, byly na volání lepší. Tyhle jsem si koupil, kvůli větší kapacitě baterie a tudíž delší výdrži, a údajně kvalitnějšímu zvuku, ale kdybych měl tu zkušenost, co mám teď, rozhodně bych zůstal u předchozí verze. Tahle sice má i nějakej "ekvalizér", ale ten nelze vůbec použít v případě vylepšení jejich zvukovýho projevu při volání. Lze pouze nastavit úroveň propustnosti okolního zvuku do sluchátek. To je vše. Za mě zatím (co se týče volání), celkem zklamání. Dokonce jsem je už několikrát musel při hovoru odpojit a volat napřímo, přes telefon, protože lidi na druhý straně spojení, mi buď vůbec nerozuměli (což souvisí i s ne úplně dobrou konektivitou signálu BlueTooth, přestože se všude vždy uvádí dosah minimálně 10 m), nebo jsem nerozuměl já jim (neslyšel některý slova) . I když jsem měl telefon téměř u sluchátek (u hlavy), stejně signál a tím pádem i zvuk kolísá. Takže asi tak. Mám telefon Samsung Galaxy Note 4 - evropská (polská) verze s 8-mi jádrem.
Japa To
Omlouvám se za trochu delší reakci, ale stručněji to nešlo.
Ondřej
To bude asi záležitost staršího telefonu případně vadného kusu. Na Note 10+ při volání nepozoruji žádný problém. Jsem dokonce přímo nadšený. :-) Používám i se Skype a tam taky výborné takže už dokonce můžu "zahodit" Jabra sluchátka...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze