One UI design od Samsungu se dostává i do aplikace Galaxy Wearable

2
One UI design od Samsungu se dostává i do aplikace Galaxy Wearable
  • Valná většina aplikací od Samsungu již postupně obdržela aktualizaci na nový design One UI
  • Update nelze manuálně vynutit, a uživatelé tak musí jednoduše počkat

Zbrusu nové prostředí One UI speciálně uzpůsobené protáhlým displejům, jehož hlavní výhodou je rozdělení obrazovky na část vyhrazenou k ovládání, a část, jež slouží k zobrazování obsahu, se podívá rovněž do aplikace Galaxy Wearable. Kromě vylepšeného umístění ovládacích prvků přináší noční režim, který je schopný šetřit oči uživatele i baterii u modelů s OLED displejem.

Galaxy Wearable

Valná většina aplikací od Samsungu již postupně obdržela aktualizace na nový One UI design, až na důležitou Galaxy Wearable, která uživatelům slouží ke správě chytrých hodinek či sluchátek Galaxy Buds. Nový design se však začíná pomalu dostávat i sem. Aktualizace nelze manuálně vynutit, a uživatelé si tak jednoduše musí počkat, až na ně přijde řada. Někteří majitelé chytrých zařízení od Samsungu ohlásili, že jim aktualizace vyresetovala nastavení hodinek. Pokud jste tak ještě neučinili, doporučujeme si pro jistotu vytvořit zálohu.

Stáhnout Galaxy Wearable

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
Bukkake Sun
Tohle je trapárna, na moje roleksky za sto lytrů to nemá!
Petr Válek
Petr Válek
To je nějaká blbost ,aplikace Galaxy wearable se aktualizovala minimálně před týdnem , jestli ne ještě déle . Hodinek se aktualizace nijak nedotkla. Mám note 9 + Galaxy watch .

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze