Slevy v řádech tisíců. Za běžnou cenu Samsung hodinek nyní pořídíte rovnou dvoje

Slevy v řádech tisíců. Za běžnou cenu Samsung hodinek nyní pořídíte rovnou dvoje
Fotografie: Mobil Pohotovost

Přemýšlíte-li nad nákupem chytrých hodinek, právě teď nastala ta správná chvíle. Vlajkové modely od Samsungu si můžete totiž pořídit za nejnižší cenu na trhu.

Mobil Pohotovost si pro čtenáře tohoto článku připravila exkluzivní slevový kód „MN20“, díky kterému se cena sníží o 20 %. A pokud ještě vyměníte jakékoli starší chytré zařízení právě za některý model hodinek Samsung, můžete k výkupní ceně získat navíc bonus až 3 000 Kč. Výkupní cenu vašeho stávajícího zařízení ještě zvýšíme o dalších 15 %. Co si takhle s vaší polovičkou udělat radost k blížícímu se Valentýnovi a pořídit si jednu pánskou a jednu dámskou variantu? Díky slevám a bonusu nyní totiž koupíte dvoje téměř za cenu jedněch. Sleva platí pro prvních 10 zákazníků.

Samsung

Galaxy Watch5 Pro se slevou téměř 6 tisíc

Pojďme si ukázat na jednoduchém příkladu, jak využít všechny slevy a bonusy, a pořídit si tak hodinky za tu nejnižší možnou cenu. Vlajkovky Samsung Galaxy Watch5 Pro se běžně prodávají za 11 990 Kč. Díky slevovému kódu „MN20“, který použijete v košíku, a výkupnímu bonusu si tak snížíte cenu za Samsung Galaxy Watch5 Pro až na 6 592 Kč, což je aktuálně i nejnižší cena na trhu.

Úplně stejně si lze zajistit parádní cenu i za Samsung Galaxy Watch5 (běžně 7 490 Kč). Díky slevovému kódu a výkupnímu bonusu je seženete za 3 992 Kč, tedy téměř za polovinu.

Ceny po uplatnění kódu a výkupního bonusu:

A jak je to s výkupem? Pokud se například rozhodnete vyměnit předchozí generaci Galaxy Watch 4 za nové Galaxy Watch5 Pro, pak vás vyjdou nové Galaxy Watch5 Pro po uplatnění slevového kódu, odečtení všech bonusů, výkupní ceny jen na 3 946 Kč, což je sleva brutálních 8 tisíc. Za běžnou cenu hodinek tak pořídíte rovnou troje.

Samsung