Sledujte tiskovou konferenci Microsoftu on-line, začíná v 16:00

2

Po Applu a Googlu má svou podzimní konferenci připravenou také Microsoft, který si ji naplánoval právě na dnešní odpoledne. Velké věci se však předem neočekávají. Velmi pravděpodobně se konference bude točit kolem softwaru, tedy systému Windows 10. Konference začíná v 16:00 hod. a sledovat ji můžete on-line.

Microsoft

Co můžeme očekávat?

Tisková konference se ponese v duchu operačního systému Windows 10, což naznačuje sám Microsoft na pozvánce. Spekuluje se, že by americký gigant mohl nastínit chystané novinky velké aktualizace, která má dle dostupných informací dorazit v březnu 2017. Rovněž se zřejmě dočkáme univerzální aplikace Malování, o které jsme vás již informovali.

Pokud čekáte na nový hardware, patrně zůstanete zklamáni. S největší pravděpodobností se nedočkáme nových telefonů, čímž by byl osud řady Lumia definitivně stvrzen. Větší naději na novinky spatříme u řady Surface, kde by se Microsoft mohl vytasit s počítačem typu „vše v jednom“.

Windows 10: říjnová tiskovka

Tisková konference

Dnešní tisková konference Microsoftu začíná v 16:00 středoevropského letního času a sledovat ji můžete on-line. Microsoft bude veškeré dění již tradičně přenášet formou živého streamu, který naleznete přímo v tomto článku.

Diskuze ke článku
Sxe
Zajtra ma Keynote Apple a bude ukazovať aj HW, takže Microsoft nezakonci "sérii podzimnich tiskovych konferenci"
ANO
Sakra, to capture 3D chci HNED! TED! Uz s tim otravujou druhym rokem a stale nic .....

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze