Skype umožní sdílet soubory až do velikosti 300 MB

Komunikační program Skype zvyšuje limity, nově skrze něj můžete sdílet soubory velké až 300 MB. Týká se to jak sdílení videa, tak také sdílení fotografií a dokumentů. Aktualizace by se mezi veřejnost měla uvolnit v těchto dnech. Dle zástupců společnosti je nový limit dostatečný pro všechny uživatele, kteří po zvýšení volali již delší dobu.

Zvýšení limitů pro sdílení dává smysl, datová náročnost jednotlivých druhů souborů je značná. Skype tedy nově umožní sdílet soubory velké až 300 MB a neklade přitom překážky, co se typu souboru týká. Sdílet tedy můžete video, fotografie a dokumenty. Zástupci Skypu zmínili, že tato velikost je dostatečná pro všechny uživatele, byla vybrána na základě průměru.

Skype

Výhodou je také to, že sdílení dat může probíhat i v takovém případě, kdy je protistrana v režimu offline. Zkrátka nasdílíte potřebný soubor a protistrana si ho stáhne teprve až tehdy, jakmile se dostane zpět na internet. Posledním vylepšením je to, že daný soubor lze stáhnout hned několikrát, a to na různých zařízeních, která jsou ke Skypu připojena (chytrý telefon, tablet, počítač). Jak se na nová vylepšení díváte vy?

Zdroje: blogs.skype.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze