Shazam s novými funkcemi nyní oficiálně i pro Windows Phone 8

3

Máte telefon s Windows Phone 8 a chyběla vám aplikace Shazam pro tento systém optimalizovaná? Čekat už na ni dále nemusíte, na Windows Phone Store se včera objevila nová verze této aplikace s několika zajímavými funkcemi.

Shazam je službou, která dokáže na základě krátkého hudebního úryvku poznat o jakou skladbu se jedná. Je dostupná pro všechny majoritní mobilní platformy, včera se oficiálně dočkala své verze i pro Windows Phone 8. Je pravda, že první verze pro Windows Phone 8 byla v tichosti publikována už v dubnu, ovšem jako oficiální datum uvedení bylo stanoveno 30.5.2013, kdy se Shazam dočkal významné aktualizace, přinášející nové funkce.

Shazam pro WP8 je ke stažení zcela zdarma, nabízí neomezený počet zjištění informací o hudební skladbě. Kromě zobrazení jejího názvu, interpreta a dalších informací nabídne odkaz na Xbox Music, případně Nokia Music, kde si skladbu můžete případně zakoupit. Dále umí skladbu vyhledat na Youtube, kde se zdarma můžete podívat na případná hudební videa, která se skladbou souvisí.

Aplikaci jsme vyzkoušeli, funguje bezvadně, nezapomeňte že pro její funkci je nutné internetové připojení. Porovnávání a vyhledání hudby probíhá na výkonných serverech služby Shazam, do mobilu vám pak bude odeslán až výsledek. Na úvodní obrazovku telefonu si můžete umístit nejen dlaždici pro spuštění aplikace, ale i dlaždici pro rychlé spuštění rozpoznávání.

V aplikaci si dále můžete procházet nejpopulárnější rozpoznané skladby ve vaší zemi či v okolí místa, kde se zrovna nacházíte.

Stáhnout Shazam

Google Play Google Play (zdarma) App Store App Store (zdarma) Mac App Store (zdarma)

Zdroje: thenextweb.com

Diskuze ke článku
freeman
Používam podobnú aplikáciu SoundHound a plná spokojnosť. Alebo je Shazam v niečom lepši ?
Jakub
Paráda, poslední dobou přibývá jedna aplikace za druhou, oproti androidu jsou kvalitnější a všechny fungují na stejném (podobném) grafickém rozhraní takže to člověka nemate a všechno je jednotné.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze