Sharp Aquos S3 se inspiruje iPhonem X

12
Sharp Aquos S3 se inspiruje iPhonem X
Fotografie: Apple
  • Chystaný Sharp Aquos S3 bude mít displej s vykrojením v horní partii
  • Ve výbavě se objeví Snapdragon 630 nebo Android 8.0

Trend telefonů s malými rámečky začal již před několika lety japonský Sharp. Bez většího povšimnutí nabízel takové telefony až do roku 2016, kdy se o takové možnosti svět ve větší míře dozvěděl prostřednictvím Xiaomi Mi MIX. V loňském roce se do hry vložil také Apple se svým iPhonem X, když zvolil netradiční řešení s vykrojením v horní části displeje. To následně ostatní výrobci napodobují. Vzpomeňme například na Essential Phone nebo nyní na chystaný Sharp Aquos S3. Ten má displej po celé ploše s výřezem v horní partii. Dostalo se i na čtečku otisků prstů nebo vertikálně orientovaný duální fotoaparát s rozlišením 12 + 13 megapixelů.

Sharp Aquos S3

Základ další výbavy bude stát na procesoru Snapdragon 630, až 6GB operační paměti a velkorysém 128GB interním úložišti. Sharp má nasadit Android 8.0 a čelní fotoaparát s 16 megapixely. Premiéra by mohla proběhnout na únorovém veletrhu MWC 2018 v Barceloně s uvedením na evropské trhy zkraje léta. Mohlo by jít o zajímavou japonskou konkurenci pro zavedené výrobce.

Zdroj: droidholic.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Blue Sun
Blue Sun
"Trend telefonů s malými rámečky začal již před několika lety japonský Sharp." takže iPhone X se inspiroval Sharpem, že?
GGBG
Ahoj, nevíte, zda u nás je nějaký idividuální dovozce a prodejce japonských telefonů, které se u nás běžně nedají koupit?
Xwert Is
Xwert Is
To sú teľce ... oni si snáď myslia že ľudia chcú mať vykusnutý displej. NIE nechcú a ani Apple od ktorého sa všetci odrážajú to tam mať nechce ale vynútila si to technológia. Keby to Apple dokázal dať pod displej tak X nemá výrez ale títo dementi to nepochopia a oni tam budú dávať výrezy ktoré neplnia žiadny účel.... Niekedy mám pocit že sa mi sníva...
Problém je to takto robia viacerí nie len Sharp a je to úplne na hlavu.
Nevadí tu sa aspoň ukáže kto má v sebe kus hrdosti a bude vyrábať ten svoj produkt a kto sa len snaží priblížiť sa Applu "lebo to majú aj oni".

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze