Seznam aktualizací u Alcatelu: počítá se i s Androidem 5.0 Lollipop

12

Alcatel má na trhu nespočet zařízení napříč všemi kategoriemi. S takovým množstvím zařízení je těžké udržet krok s aktuálními verzemi Androidu. My máme k dispozici přibližný seznam aktualizací několika modelů.

Alcatel OneTouch

TIP: Recenze Alcatel OT Pop C9 – Levný tabletofon pro každého

Na našem trhu je k dispozici spousta telefonů od Alcatelu a tak není překvapující, že ne všechny jsou vybaveny nejmodernější verzí systému Android. Alcatel však na aktualizacích pilně pracuje a připravují se updaty hned pro několik modelů. KitKat se dostane na modely Idol X, Hero a Alpha buď do konce roku, nebo v průběhu ledna. Idol X+ je na tom podobně, ale počítá se spíše s lednem a model Idol 2 mini S se dočká nejspíše až v únoru nebo březnu. Co se aktualizace na Android Lollipop týče, Alcatel některé modely aktualizovat plánuje, ale jaké konkrétní telefony se aktualizací dočkají, zatím nepotvrdil. Jisté však je, že s Androidem 5.0 budou startovat klíčové modely představené v příštím roce.

Zdroje: Alcatel

Diskuze ke článku
neprihlaseny
v podstate nezajimavy clanek ktery v titulku neco slibuje a pak v textu vse vlastne vyvraci..
.....
Přesně tak, další naprosto bezvýznamný slint pana Mráze :-/
B
A o BlackBerry zase nic...
Nene
Uz v nadpisu je nepravda. Alcatel sam o sobe nemuze nic pripravovat, protoze se jedna pouze o obchodni znacku, kterou kdysi koupila od Francouzu cinska firma TCL Communication.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze