SAZKAmobil nabízí SIM kartu s 150korunovým kreditem za 75 Kč

Jeden z našich největších virtuálních operátorů, SAZKAmobil, připravil na léto zajímavou akci při pořízení jeho Štastné SIM Karty. Nově si ji můžete pořídit jen za 75 Kč, přičemž kredit zůstává na 150 Kč.

SAZKAmobil

SIM Kartu od SAZKAmobilu si můžete snadno objednat z jeho stránek a v období od 13. června do 31. července 2016 vás vyjde pouze na 75 Kč. Přičemž získáte SIM kartu se 150korunovým kreditem a také 200 MB volných dat. Operátor například uvádí, že při této akci můžete kredit využít až na 75 minut hovoru (cena minuty hovoru jsou 2 Kč).

SAZKAmobil

„Letní SIM kartu ocení například všichni rodiče, kteří chtějí zůstat se svými dětmi v kontaktu i během prázdnin, kdy děti odjíždějí na tábor, sportovní kemp nebo třeba k babičce. Mají tak jistotu, že spolu mohou kdykoliv komunikovat a nezatíží to jejich rodinný rozpočet,“ říká Jan Schmiedhammer, ředitel SAZKAmobilu.

TIP! Velká zpověď virtuálních operátorů: výherní virtuál SAZKAmobil

Dalšími tipy, jak SIM kartu dobře využít, je možnost aktivace balíčku 100 minut, který vás vyjde na 130 Kč. V součtu s celým kreditem získáte 110 volných minut na volání do všech českých sítí (100 minut v balíčku a 10 minut za zbývající 20korunový kredit). Pokud jste raději na internet, lze si za 130 Kč pořídit balíček Internet na měsíc 300 MB, čímž rozšíříte základních 200 MB a získáte celkem 500 MB volných dat. V tiskové zprávě se SAZKAmobil také chlubí, že po vyčerpání volných dat dojde jen ke zpomalení rychlosti a nikoliv k úplnému vypnutí jako u jiných operátorů. SAZKAmobil tak s velkou pravděpodobností reaguje na nepříjemnou novinku O2, o které jsme vás včera podrobně informovali.

Zdroj: Tisková zpráva SAZKAmobil

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze