Samsungy zlevňují, nejvíce vlajkové modely Galaxy S7

23

Se začátkem nového roku přichází i období slev. U mobilních telefonů je to do značné míry způsobeno vyskladněním loňských modelů a přípravou na novinky. To se nyní zaznamenáváme u několika modelů značky Samsung.

Samsung Galaxy S7 edge
Samsung Galaxy S7 a Galaxy S7 edge

Samsung včera oznámil nové modely řady Galaxy A (2017) a blíží se i představení letošní vlajkové lodě Galaxy S8. Z těchto důvodů přikročili vybraní prodejci ke snížení cen. Doplňme, že se jedná o modely z oficiální české distribuce.

Přečtěte si

Největší slevy se dočkal doposud nejdražší model Galaxy S7 edge. V jeho případě činí sleva 2 200 Kč a nově jej tak seženete za 20 290 Kč. Snížení ceny se týká všech šesti barevných variant, které jsou v tuto chvíli pro český trh určeny. Jde o bílou, stříbrnou, růžovou, modrou, zlatou a černou. Obdobně velká sleva potkala také model Galaxy S7, který zlevnil o rovné 2 000 Kč. Aktuálně se tak prodává za 17 790 Kč a vybírat můžete z černé, bílé, růžové a zlaté verze.

Samsung Galaxy A5 (2016)

Další snížení ceny potkalo také Samsung Galaxy A5 (2016), který se dostává do velmi příjemných cenových hladin. Aktuální sleva ve výši 800 Kč srazila cenu na 7 190 Kč. Cena spadla také u menší brášky, modelu Galaxy A3 (2016). Po šesti set korunové slevě činí nová cena 5 390 Kč. Snížení se dočkal ještě model Galaxy J5 (2016). Sleva příjemných pět set korun dostala cenovku na 4 990 Kč.

Samsung Galaxy S7 edge – videopohled

Zdroje: ispace.cz

Diskuze ke článku
Martin
Ještě aby ne když přijdou brzy nástupci.
Martin
Tak sračkový výrobky jdou s cenou dolů...
Petr
To se mi líbí na iPhonech, proste drží cenu a i s příchodem nového modelu není sleva tak markantní takže člověk nema pocit te kdyby měsíc počkal ušetřil by tisíce.
Albert
No presne a pridom ani Iphone ani iny phone nema prakticky ziadnu skutocnu hodnotu...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze