Samsung slaví a dává slevu 10 tisíc na luxusní balíček s Galaxy Note10+

5
Samsung slaví a dává slevu 10 tisíc na luxusní balíček s Galaxy Note10+
  • Samsung oslavuje 10. výročí vzniku modelové řady Galaxy
  • Zájemcům nabízí speciální balíček v hodnotě 44 tisíc korun se slevou 10 tisíc korun
  • V balíčku je například telefon Galaxy Note10+ a hodinky Galaxy Watch Active2

Historicky první mobilní telefon s označením Samsung Galaxy byl světu představen 27. dubna 2009, přičemž jeho prodej započal koncem června. Jihokorejská společnost slaví 10. výročí své oblíbené řady mobilních telefonů a rozhodla se připravit prémiový balíček v celkové hodnotě 43 999 Kč, avšak aktuálně se slevou na 33 999 Kč.

V rámci balíčku obdržíte Samsung Galaxy Note10+ s 256GB úložištěm, chytré hodinky Samsung Galaxy Watch Active2 ve 40mm verzi a stříbrné barvě + bezdrátová sluchátka Galaxy Buds ve stříbrné, dva náhradní pásky k hodinkám (Leather band v černé barvě a Sport band v růžové barvě) a nakonec stříbrné silikonové pouzdro na telefon.

Speciální edice je k dispozici ve velmi omezeném množství, a to pouze na www.samsung.cz, případně ve značkových prodejnách Samsung v České republice.

Diskuze ke článku
Carda
Tak rychle kupujte když už se ty Vánoce blíží takový nudloidní displej s dírou jistě potěší každého nudlomila. Též si udělám radost dalším Mate 10 do zásoby.
Petr
Tak dívám se na samsung.cz, ale nikde tam tuto nabídku nevidím ....
mohi
Na samsung.cz takovou nabídku jsem nenašel!Nevím,kde je schovaná ?
Carda
Tak rychle kupujte když už se ty Vánoce blíží takový parádní mobil a super displej 21:9 jistě potěší každého. Též si udělám radost a dám si k večeři nudle s kečupem abych zahnal chmury že si nemůžu taky koupit tento model Ps : závidím vám všem já zase budu na vánoce čumět na ten Hrůzavej tatramate 10 myslím tím můj huawei mate 10

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze