Samsungu Galaxy S8 údajně povyroste displej, celkové rozměry nikoliv

16

Mnoho uživatelů již vyhlíží příští vlajkovou loď jihokorejského Samsungu. Nyní se objevily informace, které tvrdí, že model Galaxy S8 nabídne zásadně větší displej ve srovnání se současnou generací. Přiblížíme se šesti palcům.

Samsung Galaxy S7

Až doposud se předpokládalo, že chystaný Samsung Galaxy S8, který mimochodem výrobce již potvrdil, nabídne shodně velké displeje jako letošní modely. Základní verze by tak měla mít 5,1palcový displej, zatímco zakřivená varianta edge 5,5palcový. Nové zprávy přímo z Jižní Koreje však naznačují, že by vše mohlo být zásadně jinak. Ve zprávě se uvádí, že Samsung bude chtít vyžehlit fiasko po modelu Note 7 a novinkou zacílit právě na zklamané zákazníky.

TIP! Samsung prozradil informace o hlasovém asistentu v Galaxy S8

Samsung Galaxy S7 edge

Co to tedy bude znamenat? Displej základní verze Galaxy S8 by měl mít úhlopříčku 5,7 palců, zatímco větší varianta, jež se má mít přídomek Plus, by měla disponovat zobrazovačem o úhlopříčce 6,2 palce. Jistě se nyní obáváte, jak obrovské telefony to budou. Nyní vás dle zprávy můžeme uklidnit. Zatímco displeje výrazně povyrostou, celkové rozměry telefonů se nezmění. Displeje by měly pokrývat takřka celou čelní stranu, čímž dokonce zcela zmizí tlačítka, která se přesunou na displej. Pokud by se vše potvrdilo, Samsung by rozměry telefonu využil téměř na maximum. K představení Samsungu Galaxy S8 dojde zřejmě na konci února v rámci veletrhu MWC 2017.

Zdroje: theinvestor.co, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Fujisvet
Hlavně ať zůstane tlačítko pořád hardwarové! :-(:-(
M;)
A nech je to ďalej plasťák, aby ho ľudia poľahky poznali. ;-)
Martin Mareček
Martin Mareček
Naposledy upraveno: 10. 11. 2016 02:11
Tlacitko bych asi prezil, ikdyz je fakt, ze na Nexus tabletu co mam me stve, jak se v nekterych app tlacitka schovavaji a musi se vytahnout gestem ze spodu.. Nejvice me ale trapi ten displej.. Je fuk, ze se rozmery nezmeni, i tak se to bude hur ovladat a hlavne ramecky jsou potreba kvuli pohodlnemu drzeni. Uz na me S6 si musim davat bacha abych se dole v krajich nedotknul senzorovych klaves. Hlavne kdyz mam tel na sirku... Nejvice mi vyhovoval Samsung Galaxy Nexus. 4.7 displej a ramecky kde se to dalo drzet. Pixel je na me uz zase moc velky telefon. Ale jestli ta S8 bude mit opravdu tak velky displej, tak to jinak nedopadne...
Alfi
Neviem co vsetci vidite na tych bezramcekovych displayoch ...ved to je uplna kravina ..stale omylom zapnem nieco na dispayi..vzdy sa ho nechciac dotknem ...je to hrozna neprakticka ko ko to vi na

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze