Samsung prozradil informace o hlasovém asistentu v Galaxy S8

6

Jihokorejský Samsung zažil v letošním roce obrovské fiasko s modelem Galaxy Note 7. Ačkoliv šlo o parametrově skvělý telefon, kvůli závažným problémů o něm hovoříme již v minulém čase. Nápravu bude sjednávat vyhlížená novinka Galaxy S8, ve které se má objevit dosud nevídaný hlasový asistent s umělou inteligencí.

Samsung Galaxy S7
Současný Samsung Galaxy S7

Samsung již potvrdil, že v příštím roce skutečně dorazí nový model Galaxy S8. O jeho výbavě ani vzhledu se s ohledem na časový rozestup příliš neví. Nejvíce se však hovoří o nasazení hlasového asistenta s umělou inteligencí. Dokonce se spekuluje také o jeho jménu, mělo by se údajně jednat o Bixby. Zástupci Samsungu nyní dokonce prozradili pár podrobností o chystané novince. V současné době je údajně vyvíjeno klíčové rozhraní asistenta, které přinese zcela nové paradigma. Chystaný asistent by tak měl fungovat diametrálně odlišně od všech, které do dnešní doby známe u konkurence.

TIP! Zisk mobilní divize Samsungu klesl o 96 %, důvodem je Galaxy Note 7

Naštěstí zástupci Samsungu myšlenku rozvedli o něco podrobněji. Konkrétně uvedli, že na současných modelech Samsung Galaxy potřebujete pro každý jednotlivý úkon extra aplikaci. Nový asistent by však vaše požadavky zvládl sám bez nutnosti mít dané aplikace přímo nainstalované. Velkou výhodou bude poskytnutí asistenta i vývojářům aplikací třetích stran, kteří do něj budou moci implementovat své služby a tím rozšířit jeho možnosti.

Zdroje: koreaherald.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Ondřej
Nejsem jasnovidec, ale myslím si, že model S7 bude posledním úspěšným modelem Samsungu.
ANO
Nejsem si jist, jestli to, ze hlasovy asistent ma API pro aplikace je nejaka novinka. Mam pocit, ze uz pri predstaveni Cortany o tom mluvili. Jinak dalsi hlasovy asistent byl potreba asi jako dalsi messenger nebo aplikace pro video hovory nebo jako dalsi dira do prdele .... nejlip ma asi naslapnuto cortana, ktera je v soucasnosti na nejvice zarizenich.
Juzzy
Je hezké co se o tom píše ale v našich končinách nepoužitelné jako ty ostatní. Tak že si Čech zbytečně připlatí za něco co mu je k hovnu když si bude chtít pořídit S8 ve které to má být jako první.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze