Samsung Wave 3 nově i v bílé barvě (fotogalerie)

1

Samsung Wave 3 patří mezi nejvybavenější zařízení s Badou letošního roku. V prodeji se nachází jedna barevná varianta, a tou je "metalická černá". Samotné zařízení se chlubí především elegantním designem a kovovým unibody tělem s unikátním řešením vysouvací konstrukce krytu. Podle všeho to vypadá, že do prodeje se brzy dostane i bílá varianta. Co na ni říkáte?

Samsung Wave 3 - oficiální fotografie
Čtěte

Samsung Wave 3 toho sice nenabízí příliš nového oproti předchůdci Wave 2, i tak si myslím, že své místo na trhu si najde. Na první pohled se od celé řady ostatních zařízení odlišuje unikátním pojetím vysouvací konstrukce, kdy samotný telefon po kolejničkách vyjede z kovové "vaničky". Celé tělo je tak schováno v hliníkovém unibody těle.

Samsung Wave 3 - v bílé variantě

A co vlastně ono kovové tělo chrání? Zejména špičkový 4 palcový Super AMOLED displej s rozlišením WVGA, jednojádrový procesor Qualcomm, bijící na frekvenci 1,4 GHz, přičemž tuto sestavu doplňuje 512 MB paměť RAM a podpůrná grafika Adreno 205. Operační systém je v podobě Bady 2.0. Dále nechybí rychlejší datové sítě 3G s nadstavbami HSPA+ 14,4 Mb/s, bezdrátové sítě Wi-Fi b/g/n s Wi-Fi Direct. Ostatní výbava pak spadá do průměru a nechybí 5 megapixelový fotoaparát s autofocusem a nahráváním videí v rozlišení 720p (1280 x 720 bodů).

Samsung Wave 3 - v bílé variantě

V současnosti jsou budoucí zákazníci omezeni pouze dostupností jedné barevné varianty v odstínu stříbrno-šedá. Ovšem potenciálním zákazníkům svítá na lepší časy. Podle některých zdrojů i samotného obchodu Amazon či ruského prodejce ulmart je jen otázkou času, kdy dorazí do jejich skladů bílá barevná varianta. Podle samotných snímků nové varianty musím říct, že vypadá famózně.

Samsung Wave 3 - v bílé variantě

Ostatně, co vy čtenáři? Která varianta je blíže vaším preferencím? Bohužel zatím nemáme konkrétní informace, jestli bílá varianta bude dostupná i pro český trh. Ovšem ruský prodejce ulmart.ru ji již nabízí v prodeji.

Zdroje: bada-world.info

Diskuze ke článku
Jana
To je sice pro mnohé jistě zajímavá a potěšitelná zpráva, já sama za sebe bych raději než další barevné varianty uvítala doladění OS Bada 2.0.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze