Samsung Watch jsou teď za nejlepší cenu. Nově umí měřit tlak a EKG

Samsung Watch jsou teď za nejlepší cenu. Nově umí měřit tlak a EKG
Fotografie: Mobil Pohotovost

Chytré hodinky Samsung Galaxy Watch3 a Active2 obdržely důležitý update, díky kterému se nově se naučily měřit krevní tlak a EKG. Dobrou zprávou je, že novinka se týká i českého a slovenského trhu. Oba modely hodinek teď navíc můžete díky speciálnímu slevovému kódu pořídit za tu vůbec nejnižší cenu.

Funkce pro měření EKG a krevního tlaku najdeme v současné době jen na několika málo chytrých hodinkách. Nyní se přidává také Samsung a to rovnou se dvěma modely – nejnovějšími Galaxy Watch3 a také se sportovním modelem Watch Active2. Měření EKG společně s funkcí pro měření tlaku významně rozšiřuje nabídku funkcí a hodinky tak nabízí ještě větší přehled o našem zdraví.

Pro získání funkcí je potřeba stáhnout si aplikaci Samsung Health Monitor a samozřejmě mít s telefonem spárovaný jedny ze zmíněných hodinek. Samotné měření je pak velice jednoduché, pouze v případě kontroly EKG je potřeba navíc položit prst na postranní tlačítko hodinek. Byť se samozřejmě nejedná o profesionální lékařské přístroje, tak měření tlaku i EKG na hodinkách může pomoct odhalit určité anomálie, jejichž včasné řešení může být mnohdy klíčové.

Samsung

Galaxy Watch za nejnižší cenu

Nicméně, u chytrých hodinek od Samsungu jsou nyní lákavé nejenom nové funkce, ale také jejich cena. Se slevovým kódem, unikátním pro naše čtenáře, totiž oba modely můžete koupit za vůbec nejnižší cenu na českém trhu. Nové Galaxy Watch 3 koupíte už za 7 192 Kč. A obzvlášť zajímavě vychází Watch Active2, které mohou být vaše jen za 4 041 Kč. Slevový kód pro konkrétní model hodinek najdete níže a pro získání slevy ho stačí zadat (bez uvozovek) do vyhrazeného pole v košíku po vložení produktu. Sleva se vztahuje na všechny barevné varianty.

Kód „mobilenet20“ uplatníte na:

Kód „mobilenet33“ uplatníte na: