Samsung údajně zvětší úložiště. Základem u řady Galaxy S23 bude 256 GB

5
Samsung údajně zvětší úložiště. Základem u řady Galaxy S23 bude 256 GB
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Operační paměť bude 8GB, respektive 12GB u verze Ultra
  • Galaxy 23 Ultra má nabídnout i 1TB variantu

Interní paměti mobilních telefonů se v posledních letech příliš nemění a lze říci, že standard se 128 GB je neměnný od nižší střední třídy až po vlajkové modely, které ale mívají i varianty s větší pamětí. Chybějící progres je nicméně citelný, zejména s ohledem na mizející slot pro paměťovky a nadále narůstající nároky na paměť pramenící z kvalitnějších fotoaparátů.


Na lepší časy by se přeci jen mohlo blýskat, naznačují to informace od Ahmeda Qwaidera, který na Twitteru uvedl paměťové varianty modelů řady Galaxy S23. Podstatné je, že by mě zcela vymizet 128GB varianta. V praxi to znamená, že by základem všech tří variant mělo být 256GB úložiště. V případě Galaxy S23 a Galaxy S23+ by zřejmě mělo jít o jedinou variantu v kombinaci s 8GB RAM.

Jiná situace má panovat v případě vrcholné verze Galaxy S23 Ultra, která má disponovat v základu 256GB úložištěm, ale nabízet i 512GB variantu a 1TB variantu. Všechny tři naopak mají mít 12GB RAM. Stále je však nutné brát s informace s rezervou, neboť nejsou oficiálně potvrzené.

Diskuze ke článku
Martin Jeřábek
Martin Jeřábek
Je to super, ještě zvýšit základ RAM na 12GB a bylo by.. když máme střední třídu s 8GB mi přijde u S série málo ano někdo bude namítat k čemu ale věřte že to není špatné aby měla víc ram S série.
Jaroslav Paleček
Jaroslav Paleček
Pokud vím ještě to není potvrzené a další únikář říká, že navyšovat se nebude.
Pc Wifi
Pc Wifi
256GB vítám v zakladu... ale baterka u S23 nebude nic moc stejne jako S22, vidim to spis na S23+ :o) Hergot kdyby mela + foto vybavu jako Ultra, to by byl mazec...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze