Samsung možná přinese Android 4.4 i pro levnější telefony

32

Nejlepší a zároveň také nejdražší telefony od Samsungu se nejnovější verze Androidu 4.4 KitKat dočkají téměř s jistotou, u levnějších přístrojů jde ale vždy spíše o ''dobrou vůli'' výrobce. Nyní to však vypadá, že se nejnovější verze dočkají i majitelé některých levnějších přístrojů. O jaké telefony se jedná a kdy se této aktualizace uživatelé dočkají?

Nepřehlédněte:

Samsung KitKat
Samsung zvažuje Android 4.4 KitKat i pro své levnější přístroje

To, že jihokorejský Samsung plánuje aktualizaci svých nejdražších/prémiových produktů na Android 4.4 KitKat, není žádnou novinkou, nyní se však vynořily tajné informace ohledně dalších telefonů od Samsungu, které by se aktualizace mohly v následujících měsících dočkat také. Tentokrát se však jedná o cenově dostupnější produkty. Samsung totiž začal pečlivě testovat vybrané produkty z nižších cenových kategorií, na kterých by měl KitKat fungovat bez větších problémů a tudíž nic nebrání jejich budoucí aktualizaci.

Uniklý dokument prozrazuje, jakých zařízení se aktualizace Androidu 4.4 může do budoucna týkat

Android 4.4 KitKat už totiž neklade tak vysoké nároky na paměť RAM (minimální hodnotou je 512 MB - v tom však není započítána nadstavba TouchWiz, kterou telefony od Samsungu standardně disponují) a celkově se jedná o nejoptimalizovanější aktualizaci od samého počátku operačního systému Android. Nového Androidu 4.4 by se mohly dočkat následující přístroje: Samsung Galaxy S III mini, Galaxy S4 mini, Galaxy Core, Galaxy S Advance, Galaxy Fresh, Galaxy Ace 2 a Galaxy Fame. Jelikož je v současné době celý projekt podle dostupných informací pouze ve fázi testování, není stoprocentně jisté, že se všechny výše uvedené telefony aktualizace dočkají.

Co říkáte na informaci ohledně aktualizace levnějších přístrojů v nabídce Samsungu vy? Ocenili byste Android 4.4 KitKat i na svém levnějším přístroji, popřípadě jaký telefon vám ve výčtu citelně schází? Podělte se s námi o vaše názory v diskuzi pod článkem.

Zdroje: gsmarena.com, sammobile.com

Diskuze ke článku
ja
S II ?
dhnikhbdikh
spíš bych to chtěl u telefonů sony
neo taa
neo taa
Souhlas. Navíc myslím, že když časem bude Samsung víc spolupracovat s komunitou, např. s CyanogenMod, tak s toho budou mít užitek všichni = CyanogenMod, Samsung i uživatelé.
Ragnar Games
Ragnar Games
Nevadilo by mi kdyby to samé udělalo sony

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze