Prázdniny s KitKatem: Samsung aktualizuje 5 telefonů

9

Další modely řady Galaxy od Samsungu by se měly během letních měsíců dočkat aktualizace na novější Android 4.4 KitKat. Vesměs jde o zástupce střední třídy z roku 2013, které doposud běží na verzí 4.2 nebo 4.3.

Úvodem nutno podotknout, že nejde o oficiálně potvrzenou informaci. Uniklá tabulka nicméně prozrazuje, že se během července aktualizace na novější Android 4.4 KitKat dočká hned pětice telefonů. Jde o oblíbený Samsung Galaxy S4 mini, který povýší z Androidu 4.2. Dále se jedná o Samsung Galaxy Grand 2 Duos, který aktuálně běží na Androidu 4.3. Podobný skok o jednu verzi potká i tabletofon Samsung Galaxy Note 3 Neo. Pětici pak doplní dva obři Galaxy Mega 5.8 a Galaxy Mega 6.3.

Samsung Galaxy

Z tabulky lze také vyčíst nemilou, ale již nějakou dobu známou zprávu. Legendární Samsung Galaxy S III se Androidu 4.4 nedočká. Jde však o vcelku pochopitelný krok, neboť v jeho případě hovoříme o poměrně dlouhé podpoře, která započala již na Androidu 4.0.

Zdroje: justaboutphones.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Hany
Na moji S4 mini uz mam oficialni kitkat od konce kvetna. Distribuce PRO, Celkem lepsi nez 4.2.2. Jen uz nejdou v launcheru skryt nepotrebne aplikace...
n7610
Vždyť ta tabulka unikla už v únoru , že vás to pořád baví
grandiozo
Dobrý den mohli by jste udělat recenzi ny Sansung galaxy grand 2 prosim.Předem děkuji za odpověd´.
Martin
A nevite jaj to teda bude s Note II ? :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze