Android 4.4 pro české Samsungy: víme, kdy vám dorazí aktualizace

35

České zastoupení Samsungu dnes vydalo tiskovou zprávu, ve které nás informuje o aktualizačním programu ohledně Androidu 4.4 KitKat. Máme tedy přesný přehled o tom, kdy a jaký model aktualizace obdrží. V seznamu však chybí populární starší modely.

Kolem aktualizací na Android 4.4 KitKat je poměrně rušno již posledních několik měsíců. Aktuálně se však nejvíce hovoří o Samsungu. Nedávno byl zveřejněn seznam zařízení, které aktualizaci obdrží. Jednalo se však o americké varianty, které nemusely plně korespondovat s těmi, které se prodávají i u nás. Dnes české zastoupení Samsungu vydalo tiskovou zprávu, ve které přináší seznam zařízení, která se na nový Android mohou těšit.

K radosti všech nechybí ani přesné termíny aktualizací a již předem můžeme říci, že ještě tento měsíc by se měly dočkat majitelé Samsungu Galaxy S4 a Galaxy Note 3. Těmto dvěma populárním modelům dá Samsung přednost. Bohužel se zdá, že oficiálně končí podpora pro dva roky starý Samsung Galaxy S III a jeho menšího bratříčka Galaxy S III mini. Oba ve výčtu zařízení již chybí.

Zařízení Samsung Galaxy, která budou na českém trhu aktualizovaná na Android 4.4.2 KitKat:

Aktualizační proces bude samozřejmě postupný a může se stát, že termíny nebudou zcela přesně dodrženy. Na všechny zmíněné modely by se však nová verze systému měla dostat nejpozději v horizontu týdnů od začátku aktualizace.

Zdroj: TZ Samsung

Diskuze ke článku
Cože?
A kde je jako es trojka?
rura
S 3 je v dupe :-)
Zdeněk Fedarko
Zdeněk Fedarko
Tak to nechápu, vždyť tolik lidí má S3, další věc proč u Samsungu končím a přecházím na Apple
Vladas
Chybí Vám tam Note II.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze