Samsung si v reklamě opět rýpl do Applu. iPhony mají pomalé LTE

6
Samsung si v reklamě opět rýpl do Applu. iPhony mají pomalé LTE
  • Samsung využil příležitosti a v nové reklamě si neodpustil rýpnutí do Applu
  • Tentokrát byla důvodem rychlost stahování prostřednictvím LTE

Spory mezi Apple a Samsungem jsou známá věc. Zatímco ten soudní se zdá být definitivně u konce, škodolibá marketingová válka pokračuje. Jihokorejský výrobce nás o tom přesvědčil ve své nejnovější reklamní kampani. Jde o tradiční půlminutovou televizní reklamu, která se odehrává v Apple Storu. Zákaznice se prodavače optá, zda iPhone X skutečně nemá podporu nejrychlejšího LTE. Prodavač ji odvětí, že není rychlejší smartphone. Zákaznice však pohotově odpoví, že řada Galaxy od Samsungu to nabízí. A jak zareaguje prodavač Applu? Na to se podívejte v samotné reklamě.

Na každý pád je v tomto případě nutné dát za pravdu Samsungu. Jeho aktuální vlajkové lodě Galaxy S9 a Galaxy S9+ disponují podporou LTE Cat. 18 s maximální rychlostí stahování 1 200 Mb/s, zatímco iPhone X nabízí „jen“ Cat. 12 s maximální rychlostí stahování 600 Mb/s. Abychom Applu zcela nekřivdili, přeci jen iPhone X je loňský model, můžeme ale zmínit Samsung Galaxy S8, který podporuje LTE Cat. 16 s maximální rychlostí stahování 1 024 Mb/s.

Diskuze ke článku
Marek
Myslím, ze Samsung muže být rad, ze jej někdo vůbec kupuje. Jsou tady levnější a přinejmenším stejně kvalitní a rychlý telefony. Kdežto iPhone potažmo iOS je jen “jeden”. Nemám nic ani proti jedné platformě, ani jednu nevyzdvihuji, jen říkám, ze kdo chce android, nekoupí si Apple a kde chce iOS, nekoupí si nic jiného než než Apple protože zkratka nemůže. Zatímco u androidu je konkurence obrovská, u iOS nulová.
anonym
no tak zrovna samsung je ten pravej, co by se měl ostatním posmívat za rychlost :D
Pepa
Hrozně se mi líbí tato teklama, kde zase naráží na notch :-D: https://youtu.be/3qhW1sDPHYI?t=48s
Lada
Od Samsungu zmínky o LTE fakt sedí. LTE , jak známo, je patent firmy Huawei a ta podala na Samsung žalobu pro neoprávněné využívání LTE, bez platby za patentovaná práva!!!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze