Samsung si nedá pokoj. Displej chce nejenom skládat, ale i rolovat

8
Samsung si nedá pokoj. Displej chce nejenom skládat, ale i rolovat
  • Patent byl podán loni na podzim
  • Telefon běžných rozměrů dokáže zvětšit svoji délku

Zatímco první Samsung s ohebným displejem ještě pořád čeká na svoje oficiální uvedení, jiné oddělení jihokorejského výrobce už plánují další produkty. Napovídá tomu podaný patent ze závěru loňského roku, kterého si povšimli redaktoři letsgodigital.org.

Samsung

Ten ukazuje ve výchozím stavu běžný telefon jen s trochu širší spodní částí. V té se totiž ukrývá navinutý displej, který je pak možno vytáhnout ven, a zvětšit tak užitnou plochu displeje.

Jeden podobný patent už Samsung má. Vzhledem k tomu, že už existují televize pracují na podobném principu, pak by uvedení rolovatelného telefonu nemuselo být hudbou příliš vzdálené budoucnosti.

Diskuze ke článku
Retarda
Tak tohle je vynález roku! Z nudle udělá ještě větší nudli! Přesně tohle všichni potřebujeme! Jako by těch nudlí bylo málo, tak si budeme vyrábět další nudle sami!
Carda
Když se na to tak koukám no tohle bude ještě více ultranudle jak Sony. Jako nechápu co tohle má znamenat všichni jsou normálně už trapný s nudlema jako co si tím ti výrobci kompenzují. Jako jistě si to nějaký nudlofil koupí to je jasný. Ale je to zatím jen nákres ale tohle blbnutí pokračovat bude no ale aspoň mám jasno kde zůstávám.
Martin
Super nejsou schopni udělat pořádně "jednoduchou" věc fold a už chtějí rolovaci? To dopadne. Ještě ze je tu LG tam se může chudák Samsung inspirovat a okopirovat.
Pesedm
Správně má být nadpis:
Samsung si nedá pokoj. Displej chce nejenom skládat, ale i rolovat a amoled vypalovat

Někde je světlo, někde vypálený stín, tak už to bývá,
lidé mají amoled i splín, kolik dní ještě zbývá?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze