Samsung se údajně připravuje na začátek prodeje 7" tabletofonu

14

Server Sammobile informoval o údajně brzy blížícím se modelu telefonu pod jménem Samsung Galaxy W. Ze specifikací lze usoudit, že půjde o opravdového obra, který bude mít více společného s tabletem než s telefonem.

Severokorejský operátor nyní údajně chystá prodej neohlášeného telefonu Galaxy W. Nejedná se však o stejný model, který jsme viděli již v roce 2011. Tento nový kousek by měl mít 7" displej a řadil by se tak spíše do kategorie tabletů než phabletů. Může však jít o exkluzivitu pro jihokorejský trh. Také by se mohlo jednat o ještě větší verzi tabletofonu Galaxy Mega 2, který měl 6palcový displej.

Snímek popisující model Galaxy W

Telefon by měl dostat rozlišení 1280 × 720 pixelů, 4jádrový procesor o taktu 1,2 GHz , 1,5 GB RAM a 8 GB interní paměti na data. Na zadní straně se potom nachází 8MPx a vepředu 2MPx fotoaparát. Verze systému Android je postarší 4.3 Jelly Bean. Informace ovšem prozatím nelze považovat za ověřené. S velkou pravděpodobností se také může jednat o model, který se za hranice Jižní Koreje vůbec nedostane. Možná také proto zvolil Samsung jméno Galaxy W, které je u nás spojeno s low-endovým modelem.

Zdroje: androidcentral.com, sammobile.com

Diskuze ke článku
Jakub Louthan (Firo)
Jakub Louthan (Firo)
Galaxy W se mi nezdá, to se podle mě ještě změní. Jinak Galaxy W (český) byl střední třída. Teď už je low end.
Mike
evidentně jim dochází písmenka :)
Lukáš
Fuj HD na 7" :D já mám 4,8" s HD a už mě to leze na nervy :D
Joke ?
Tento trend zvacsovania displayu mal skoncit na 4,7" dneska tu mame 5,25" alebo aj 5,5" Smartphony ktore uz su take velke ako telefonna budka.. Nechapem ja potrebujem mobil pohodlne strcit do vrecka a ked ho vytiahnem chcem ho pohodlne ovladat dokonca aj ked mi niekto zavola tak chcem zdvihnut bez toho aby som sa ho musel chytat obomarukami .... moje BB Z10 vsetko toto splna je rychle stabilne a neseka sa nepada a je to uplne ina liga nez android.
Nevidim dovod vracat sa s ku androidu hlavne ak o dva rky bude mini verzia mat 5" a vlajkove lode budu uz vystavovane vedla TV a clovek bude musiet citat stitky aby rozoznal televizor od mobilu. (dufam ze k tym vlajkovym lodiam budu davat aj Turisticky Vk aby sa to dalo pohodlne nosit na chrbte)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze