Samsung připravuje novou 20 000mAh powerbanku. Má trojici USB-C

Samsung připravuje novou 20 000mAh powerbanku. Má trojici USB-C
Fotografie: Samsung
  • Maximální nabíjecí výkon má stoupnout na 45 W
  • Oficiální představení se očekává velice brzy

Poměrně brzy by měl Samsung představit zajímavé příslušenství v podobě nové powerbanky. První informace včetně tiskově se tvářících renderů o ní přinesl známý informátor Roland Quandt skrze sociální síť X. Můžeme spatřit klasicky vypadající zařízení, na jehož povrchu je velká číslovka 20. Ta značí, že kapacita powerbanky bude 20 000 mAh, což je dostatečně pro minimálně tři nabití Galaxy S24 Ultra.

Další novinkou je přítomnost hned tří nabíjecích USB-C, díky čemuž můžete dobíjet v jednu chvíli rovnou tři zařízení. Vedle konektorů je pak nezbytné tlačítko pro zapnutí a samozřejmě čtveřice diod indikujících přibližný stav nabití powerbanky. Neméně podstatnou informací je, že maximální nabíjecí výkon powerbanky se dostane na 45 W, což je i maximum vrcholných telefonů Samsung, jmenovitě letos například modelů Galaxy S24 Ultra a Galaxy S24+. Oba tak i skrze powerbanku nabijete svižně. Otázkou zůstává, jak bude vyřešeno rozdělení výkonu při současném nabíjení více zařízení.

V tuto chvíli není zřejmé, kdy Samsung powerbanku oficiálně představí, avšak s ohledem na informace a fotografie to vypadá na brzké odhalení. Možná ideálně tak, aby si ji mohli majitelé novinek řady Galaxy S24 pořídit. Není známa ani cena, ale lze ji odhadnout. Současný model s 20 000 mAh, avšak se slabším výkonem a jen dvěma USB-C, se prodává obvykle kolem 1 500 Kč. Novinka tak zřejmě bude o něco dražší.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze