Samsung připravuje Galaxy Book S. Klasický a zatraceně tenký notebook

5
Samsung připravuje Galaxy Book S. Klasický a zatraceně tenký notebook
  • Samsung chystá klasický notebook s Windows 10
  • Výkon má obstarat Snapdragon 855 a 8GB operační paměť
  • Potěší tenká konstrukce a USB-C

Samsung loni na podzim představil zařízení 2v1 Galaxy Book2. Již brzy bychom se měli na poli počítačů dočkat nového přírůstku Galaxy Book S, o kterém prvně informoval Evan Blass. Tentokrát již však nepůjde o přístroj 2v1, nýbrž o klasický notebook. Z uniklých obrázků můžeme vidět zařízení s malými rámečky kolem displeje a celkově tenkou konstrukcí. Z levého boku lze spatřit jeden USB-C konektor a dále kruhový konektor, který může být nabíjecí. Další porty se pravděpodobně objevuji na opačné straně.

Samsung Galaxy Book S

Informací o výbavě je poskrovnu, nicméně notebook se již objevil v benchmarku Geekbench, ze kterého jsme se dozvěděli o procesoru Snapdragon 855, 8GB operační paměti a Windows 10. Termín představení odhalen nebyl, nicméně premiéru by si Galaxy Book S mohl odbýt v nadcházejících dnech.

Diskuze ke článku
G.
Klasický notebook.... so Snapdragonom 855. Celkom oxymoron.
G.
A nie je ten "kruhový konektor, ktorý môže byť nabíjací" náhodou 3,5mm jack? Rozmerovo by to sedelo a spojiť proprietárne nabíjanie s chipsetom Snapdragonom 855, ktorý natívne využíva usb, keď sa na tele nachádza aj USB-C - to mi nejako nevychádza...
ted
proc sakra neudelaji tab s6 s windows :-(

chci tablet s windows, stejne ramecky okolo o 5 mm, vaha do 500 g a 13 palcu displej..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze